Gigi Becali Mihai Rotaru Octavian Popescu Victor Piturca Superliga

Becali intervine in scandalul dintre Piturca si Rotaru! Cum l-a adus pe Octavian Popescu la FCSB: "Daca nu era el, eu nu stiam de jucator si nu ajungea la noi!"

Se desfasoara un adevarat 'razboi' al declaratiilor intre Victor Piturca si Mihai Rotaru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 13:05
Data actualizarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 13:06

Fostul antrenor al Craiovei il contrazice pe patronul oltenilor in scandalul legat de plecarea lui Octavian Popescu la FCSB, jucator care a apartinut de Universitatea Craiova. 

Adus la FCSB in iulie 2020, dupa ce Becali a platit 200 000 de euro pentru transferul sau lui Regal, fotbalistul convocat in premiera la nationala de tineret a fost la Craiova, insa din cauza unor neintelegeri intre conducatori, a reusit sa plece liber de contract. 

Mihai Rotaru l-a acuzat pe Piturca de faptul ca el i-ar fi zis lui Becali despre Octavian Popescu, insa patronul FCSB a venit cu lamuriri in acest caz, dezvaluind ca varul sau, Giovanni Becali, a fost cel care i l-a propus. 

"Rotaru nu are dreptate. Nu mi l-a adus mie Victor Piturca pe Octavian Popescu la FCSB si nu mi l-a recomandat el. Mi l-a recomandat Giovanni, iar apoi baiatul si cei din familia lui au venit la palat. Daca nu era Giovanni, eu unul nu stiam de Octavian Popescu si nici nu ajungea la FCSB.

Nu e treaba mea ce este acum intre Piturca si Rotaru. E treaba lor ce vorbesc unul de altul prin presa. Eu stiu ca au fost niste discutii aprinse pe la Craiova, dupa ce l-au pierdut pe Popescu, dar nu m-a sunat pe mine Piturca sa mi-l dea", a spus Gigi Becali pentru ProSport

Modifică setările cookies