hamidou keyta FC Botosani valeriu iftime Superliga

Transferul lui Keyta in Turcia a PICAT! Anuntul facut de Valeriu Iftime

Hamidou Keyta este golgheterul echipei lui Marius Croitoru in acest sezon cu 9 goluri in 14 meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 17:50
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 00:30

Desi era ca si transferat la Goztepe in prima liga din Turcia, se pare ca francezul de 26 de ani va ramane in continuare la Botosani.

Anuntul a fost facut de finantatorul echipei Valeriu Iftime. El a explicat ca mutarea nu se va mai realiza deoarece s-a schimbat conducerea echipei aflate in acest moment pe locul 11 in Turcia, iar noii oficiali nu l-au dorti pe Keyta.

"Din cate stiu a picat, acum doua zile era facut, totul era semnat. Am facut documentele, i-am dat drumu sa plece, dar a picat.

Au sunat tot felul de turci, am dat toate actele si era facut, dar a picat pentru ca am inteles ca au schimbat antrenorul si nu-l mai vor", a spus Iftime la potrivit Digi Sport.

Keyta a fost in centrul unui scandal de proportii la Botosani dupa ce a fortat acest transfer fugind din cantonamentul echipei lui Croitoru.

Dupa acest episod, Valeriu Iftime a declarat la acel moment ca in cazul in care nu se va realiza in cele din urma transferul, il va sanctiona pe francez pentru comportamentul sau, ceea ce a si facut.

"El s-a antrenat cu echipa acum, daca nu a mai plecat. A revenit la antrenamente, l-am sanctionat, adica am aplicat regulamentele. Ma bucur ca a ramas pana la urma, el s-a antrenat, a gresit atunci cand a plecat din cantonament, dar mai gresesc si ei", a explicat Iftime conform sursei citate.

Modifică setările cookies