Miroase a FALIMENT la Dinamo! INCREDIBIL! Un fost jucator al 'cainilor' a depus memoriu la FIFA si trebuie sa primeasca o suma AMETITOARE! Pablo Cortacero, debusolat: "Imagineaza-ti ce inseamna asta"

Dinamo Pablo Cortacero Riccardo Piscitelli Superliga Miroase a FALIMENT la Dinamo! INCREDIBIL! Un fost jucator al 'cainilor' a depus memoriu la FIFA si trebuie sa primeasca o suma AMETITOARE! Pablo Cortacero, debusolat: "Imagineaza-ti ce inseamna asta"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 15:44
Data actualizarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 15:48

Riccardo Piscitelli (27 de ani) a depus un memoriu la FIFA si isi cere salariul pe trei ani de contract la Dinamo.

Totul a fost dezvaluit chiar de Pablo Cortacero, in interviul pe care actionarul lui Dinamo l-a oferit pentru Fanatik.

Cortacero spune ca a venit recent un memoriu de la FIFA, depus de Riccardo Piscitelli, prin care isi cere salariul pe cei trei ani de contract de la Dinamo.

Portarul italian a plecat de la Dinamo in iulie, iar salariul pe care il avea acesta la club era de 7000 de euro pe luna.

Piscitelli a fost platit doar un an la Dinamo, iar acum vrea diferenta pentru ceilalti doi, adica aproximativ 180.000 de euro:

"Ne-a venit acum un memoriu de la FIFA, depus de Riccardo Piscitelli, prin care ar trebui sa-i platim contractul pe 3 ani (trei ani avea contract, dar pe un an a fost platit, mai raman doi ani de contract).

El ajunsese la un acord cu Balanescu, nu l-au platit si a prezentat un denunt la FIFA. Daca pana pe 8 februarie nu se ajunge la un acord cu el atunci trebuie sa-i platim 3 ani de contract. Si inca doua ferestre de transferuri fara sa putem semna jucatori. Imagineaza-ti ce ar insemna asta.

Dar ceea ce nu stie nimeni e ca am platit mii de euro doar pentru jucatorii si antrenorii care nu au fost platiti de catre Negoita si si-au depus memorii", a spus Pablo Cortacero pentru Fanatik.

Piscitelli a semnat in iulie 2019 cu Dinamo. In prezent, portarul cotat la 500.000 de euro pe Transfermarkt evolueaza la Nacional in Portugalia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!