A aparut filmarea! Atentie, IMAGINI CARE va pot afecta emotional! Oficial din Liga 1, facut KO intr-o secunda de un jucator!

A aparut filmarea! Atentie, IMAGINI CARE va pot afecta emotional! Oficial din Liga 1, facut KO intr-o secunda de un jucator!

S-a suparat rau dupa ce i s-a spus ca clubul va renunta la el si s-a certat cu seful sau.

Telekom Sport publica imaginile altercatiei dintre croatul Jazvic si directorul lui Hermannstadt, Razvan Zamfir. Pe camerele de supraveghere ale hotelului unde cei doi s-au intalnit in iulie pentru a discuta termenii despartirii se vede cum Jazvic il loveste pe Zamfir, care cade la pamant si nu se mai poate ridica. Conflictul a avut loc dupa ce fostul director de scouting de la CFR l-a anuntat pe Jazvic ca trebuie sa paraseasca echipa.

"Mi-a vorbit foarte urat, a zis ca a termiant-o cu mine si ca nu vrea sa mai discutam. S-a dus spre parcare. I-am spus sa fie barbat si sa nu ma mai minta ca imi da banii. Atunci s-a intors si a incercat sa ma loveasca, iar eu am ripostat. El a incercat din nou sa ma loveasca, asa ca l-am mai lovit si eu o data", si-a motivat Jazvic reactia imediat dupa incident.

Zamfir a avut nevoie de ingrijiri medicale in urma loviturii primite de la Jazvic si a fost ulterior operat la o clinica privata din Cluj.

AICI VIDEO cu lovitura primita de Zamfir de la Jazvic!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies