Noi detalii despre batausul de la Hermannstadt! Decizia clubului din Sibiu: "O sa-l punem la punct!"

Croatul Jazvic de la Hermannstadt l-a batut pe Razvan Zamfir, unul dintre oficialii echipei din Sibiu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iulie 2019, 11:51
Data actualizarii: Miercuri 17 Iulie 2019, 12:02

Oficialii de la Hermannstadt au decis sa rezilieze contractele a trei jucatori, printre care si croatul Jazvic, din cauza faptului ca ei nu se potriveau cerintelor clubului. Chiar daca sibienii s-au oferit sa-i ajute sa-si gaseasca noi echipe, croatul Jazvic, unul dintre cei afectati, si-a facut dreptate cu pumnul si l-a pus la pamant pe Razvan Zamfir, om din conducerea Hermannstadt. 

Iuliu Muresan a oferit noi detalii despre cazul socant in direct la Ora Exacta in Sport, la PRO X. 

Jucatorul se va alege cu plangere penala din partea celui agresat. 

"Noi am decis, conducerea clubului si antrenorii, sa renuntam la trei jucatori pentru ca nu se potrivesc cu cerintele clubului. Am discutat cu ei, unuia dintre ei i-am gasit echipa, le-am dat timp pana se termina transferurile. Razvan a vorbit cu Jasvic, jucatorul s-a enervat ca i-am spus tarziu si a inceput sa injure si l-a lovit pe Razvan. El a cazut si cand s-a ridicat l-a mai lovit o data. A mers azi la medicul legist la Sibiu, si-a luat certificat medico-legal. De acolo, cu documentele, a mers la parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu si va debine o plangere penala, pentru ca asa ceva nu trebuie sa ramana nepedepsit. E chiar trist sa apara asa ceva in fotbalul romanesc. Razvan i-a spus sa vina la club la o discutie, la rezilierea contractului pe cale amiabila si el a reactionat asa. 

Genul acesta de oameni trebuie pusi la punct. Si noi il vom pune la punct. Dupa cat s-a mediatizat, eu nu stiu daca vreo echipa in Romania se gandeste sa-l mai ia, pentru ca ii poate da vreun pumn la presedinte cand semneaza contractul ca nu-i da un euro la salariu", a declarat Iuliu Muresan la PRO X. 

Vezi aici toata povestea! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!