Dan Petrescu a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Mesajul campioanei despre staff-ul "Bursucului" 

Dan Petrescu CFR Cluj Superliga
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 13:27
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 14:36

Dan Petrescu este noul antrenor al campioanei CFR Cluj.

Antrenorul revine astfel, după un an, pe banca echipei alături de care a reușit să triumfe de trei ori în campionat. Asta după ce, anul trecut, a fost demis deoarece Neluțu Varga a considerat atunci că Petrescu aduce tensiune în echipă.

Un an mai târziu, după ce scaunul de antrenor principal a fost ocupar, pe rând, de Edward Iordănescu, care a luat titlu, și Marius Șumudică, care a lăsat echipa cu maximum de puncte în campionat, Dan Petrescu revine în ”Gruia” si se va lupta pentru titlu cu nume mari precum Laurențiu Reghecampf, Gheoghe Hagi, Edward Iordănescu sau Adrian Mutu.

  • BREAKING! Dan Petrescu a fost prezentat oficial la CFR Cluj

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj!

Tehnicianul care a câștigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toți cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” și îi dorim multă baftă!

Avem toată încrederea că prin experiența și devotamentul său, Dan Petrescu va reuși să obțină și în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului.

În zilele următoare vă vom prezenta și echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj!”, este mesajul publicat de CFR Cluj.

 

Reacție din partea NTT Data

Daniel Metz, președintele consiliului de administrație al NTT Data, a oferit o primă reacție după schimbarea lui Marius Șumudică cu Dan Petrescu. ”Mergem cu încredere înainte. Hai CFR” este mesajul postat de acesta pe pagina personala de Facebook, alături de o poză cu Dan Petrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!