EXCLUSIV Viorel Moldovan, consternat de bizareriile de la CFR! "Fotbalul e oglinda societății, a fost spectacol total"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 11:10
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 11:42

Fostul atacant al naționalei a vorbit marți dimineața la Ora Exactă în Sport, de la Pro X. 

Întrebat de moderatorul Alex Rădulescu ce mesaj îi transmite fostului său coleg Dan Petrescu, viitorul antrenor al campioanei CFR Cluj, "Moldo-But", unul dintre cei mai valoroși atacanți români de după 1989, a avut o opinie dură despre anomaliile de la CFR. 

"Foarte bine că se reîntoarce Dan Petrescu, el cunoaște 'casa', a făcut treabă bună.

  • Viorel Moldovan

A fost un spectacol total ce s-a întâmplat la CFR. E oglinda societății, pentru că fotbalul este oglinda societății.

Îi urez mult succes lui Dan Petrescu", a spus Viorel Moldovan, la Ora Exactă în Sport, la Pro X.

Șumudică, alungat de la CFR

 

Marius Șumudică s-a despărțit de CFR Cluj după o telenovelă bizară. Finanțatorul Neluțu Varga a anunțat imediat după meciul din Gruia (1-2 cu Steaua Roșie) că-l demite pe antrenor și pe președintele Marian Copilu, iar vineri dimineața s-au petrecut scene uluitoare lângă baza de pregătire a ardelenilor. 

Șumudică a vrut să intre în baza de antrenament, însă nu a fost lăsat de paznici, deși contractul său era în derulare. Tehnicianul bucureștean s-a arătat revoltat de atitudinea cu care a fost întâmpinat și de faptul că oficialii campioanei nici măcar nu l-au înștiințat despre planurile lor, iar scenele de la Cluj-Napoca, de vineri dimineață, au reflectat modul neprofesionist în care unii patroni din fotbalul românesc aleg să gestioneze situațiile de criză.

După ce a ținut o mini-ședință într-un garaj, alături de câțiva jucători, printre care și lituanianul Giedrius Arlauskis, cel mai vehement la adresa conducerii, Șumudică a plecat spre apartamemtul său din Cluj-Napoca, iar duminică a rezilitat contractul cu CFR.

CFR - FCSB 4-1, fără Șumudică, fără Dan Petrescu 

 

Fără Șumudică, CFR a învins-o pe FCSB, duminică seara, scor 4-1, în etapa a șaptea a Ligii 1, cu antrenorul de portari pe banca tehnică, Cristi Moldovan.

Conducătorii de la CFR negociază de câteva zile cu Dan Petrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!