CFR Cluj și-a găsit președinte! Anunțul făcut de un om important al campioanei 

CFR Cluj Marian Copilu Marius Bilasco Superliga CFR Cluj și-a găsit președinte! Anunțul făcut de reprezentantul sponsorului ardelenilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 17:36
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 18:50

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Marian Copilu. 

După eliminarea din playoff-ul Europa League contra Stelei Roșii Belgrad, 1-6 la general, Neluțu Varga a luat măsuri radicale.

Marian Copilu, președintele clubului, și Marius Șumudică, cu întreg staff-ul său, au fost demiși din Gruia, antrenorul fiind nevoit să le vorbească jucătorilor din garaj, accesul său la stadion fiind interzis de patronul CFR-ului. 

  • CFR Cluj și-a găsit președinte! Anunțul făcut de reprezentantul sponsorului ardelenilor

Pentru postul de antrenor, omul de afaceri a găsit rapid o soluție. Dan Petrescu a revenit la Cluj pentru al treilea mandat pe banca tehnică a ardelenilor. 

Bilașco, 99% președinte la CFR
 

Se pare că și pentru postul de conducător există o variantă clară, după ce Dani Coman a refuzat oferta lui Neluțu Varga și a decis să continue la Hermannstadt. Marius Bilașco este alesul pentru funcția de președinte la CFR, acest lucru fiind confirmat pe o rețea de socializare de Daniel Metz, președintele unei companii, sponsor al clujenilor.

Marius Bilașco se află din 2018 la CFR. În primă fază a ocupat funcția de director de scounting, apoi cea de director sportiv. În acest timp, cu Bilașco la conducera clubului, clujenii au câștigat trei titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!