Liga 1

Trei fotbaliști, OUT de la CFR Cluj după scandalul cu Șumudică! Alexandru Chipciu și-a depus memoriu

Scandalul iscat la CFR Cluj după returul cu Steaua Roșie Belgrad nu a rămas fără urmări.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 11:17
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 11:30

Campioana României se va despărți de trei fotbaliști, după plecările lui Marius Șumudică și Marian Copilu. Dan Petrescu nu se va mai putea baza pe trei nume grele ale vestiarului, care au decis să plece de la club.

Trei fotbaliști trecuți și prin curtea lui Gigi Becali sunt la un pas de plecarea de la CFR. Alexandru Chipciu (32 de ani), Giedrius Arlauskis (33 de ani) și Iasmin Latovlevici (35 de ani) sunt cei trei fotbalișlti pe care campioana nu se va mai baza.

  • Trei fotbaliști, OUT de la CFR Cluj după scandalul cu Șumudică! Alexamdru Chipciu și-a depus memoriu

CFR Cluj, schimbări în noua "eră"

 

Cei trei au venit la echipă la cererea lui Marian Copilu și nu își doresc să continue la echipă fără el. Alexandru Chipciu și-ar fi depus deja memoriu, pentru a deveni liber de contract. Chipciu este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, cu un salariu ce ajunge la 30.000 de euro.

CFR are probleme financiare, existând trei luni de restanțe salariale, anunță Gsp.ro. Astfel că cei trei fotbaliști nu mai sunt dispuși să îndure și vor să plece de la echipă.

Dan Petrescu și Neluțu Varga s-au întâlnit deja cu noul președinte. Dani Coman, actualul președinte al celor de la Hermanstadt, este alesul pentru funcția de conducere a echipei ce a dominat campionatul intern în ultimii patru ani.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies