Gigi Becali Craiova FCSB Mihai Balasa Tiago Ferreira Superliga

Becali asteapta banii de la Craiova dupa ce Tiago Ferreira a refuzat schimbul cu Balasa, iar FCSB l-a luat pe Marc! Ce suma le cere oltenilor

FCSB si Craiova au batut palma pentru un schimb Balasa - Tiago Ferreira, dar situatia s-a complicat dupa ce ultimul dintre jucatori a refuzat mutarea.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 August 2019, 19:10
Data actualizarii: Sambata 10 August 2019, 19:17

FCSB si Craiova au facut o afacere la secunda. Becali si Rotaru au batut palma pentru un schimb intre fundasii Mihai Balasa si Tiago Ferreira. Balasa a acceptat transferul in Banie, insa portughezul Tiago a transmis ca nu are de gand sa mearga la echipa lui Becali.

Craiova l-a prezentat oficial pe Balasa

Mihai Balasa a fost de acord cu trecerea pe Ion Oblemenco si a semnat pe 3 ani cu echipa din Banie. El nu va juca inca pentru formatia lui Corneliu Papura.

"Lucrurile sunt clare, el a semnat. Nu exista niciun dubiu, insa nu e inlot pentru ca trebuie sa faca vizita medicala", a spus Papura.

Becali l-a luat pe Marc si asteapta banii de la Craiova

Refuzat de Tiago Ferreira, Gigi Becali, patronul FCSB, s-a reorientat rapid. El l-a imprumutat pe fostul dinamovist Andrei Marc de la Concordia Chiajna, avand si optiune de cumparare definitiva.

In acest context, este greu de crezut ca FCSB va mai aduce inca un aparator, in speta pe Tiago. Astfel, Becali asteapta banii de la Craiova.

Potrivit surselor www.sport.ro, suma ceruta de Becali oltenilor este de circa 300.000 euro + TVA.

Modifică setările cookies