Becali a facut ANUNTUL! Starul Craiovei pentru care Gigi Becali ar ARUNCA CU BANI: "Le da 5 milioane cash pentru el!" 

Gigi Becali FCSB ioan becali Universitatea Craiova valentin mihaila Superliga Becali a facut ANUNTUL! Starul Craiovei pentru care Gigi Becali ar ARUNCA CU BANI: "Le da 5 milioane cash pentru el!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 10:31
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 10:31

Gigi Becali ar fi interesat de una dintre 'perlele' Universitatii Craiova. 

Valentin Mihaila face senzatie la Craiova, iar mai multe echipe din afara ar fi deja interesate de atacantul oltenilor. Mai mult decat atat, chiar si patronul FCSB, Gigi Becali ar fi incantat de Valentin Mihaila, pentru care ar fi dispus sa scoata milioane de euro din buzunar. 

Ioan Becali a dezvaluit interesul patronului ros-albastrilor pentru 'perla' Craiovei, afirmand ca in cazul in care ar reusi sa vanda unul dintre jucatori pe 10-12 milioane, Gigi ar incerca sa il transfere pe Mihaila. 

"Daca Craiova vrea 5 milioane pe Mihaila, Gigi le da 5 milioane cash si 10% din urmatoarea tranzactie le da. Gigi, daca ar vinde un jucator pe 10-12 milioane ar da si 7 si 8 pe Mihaila. Lui ii place de Mihaila, si mie, personal. Trebuie putin copt, sa se obisnuiasca cu performanta", a declarat Ioan Becali pentru ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!