Reactie OFICIALA din partea Craiovei la interesul lui Villareal pentru Mihaila! Ce spune Cartu despre transfer 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iunie 2020, 11:14
Data actualizarii: Vineri 05 Iunie 2020, 13:10

Valentin Mihaila este unul dintre cei cautati jucatori din Liga 1. 

Atacantul Craiovei este unul dintre cei mai curtati jucatori de marile echipe din Europa din Liga 1. Mihaila ar avea oferte de la cluburi importante, printre care si Villareal, echipa din La Liga. 

Sorin Cartu a vorbit despre interesul "submarinului galben" pentru "perla" Craiovei si a dezvaluit ca nu exista inca o oferta concreta, insa mai multe echipe sunt interesate de jucator.

"Deocamdata nu intram in discutii de tipul asta, e prea devreme sa spui oferta concreta sau nu. Discutii sunt nu doar din partea echipei respective, mai sunt si altfel de discutii", a declarat Sorin Cartu la PRO X. 

 

Varianta pentru nationala lui Mirel Radoi?

 

Aflat in emisiune, Mihai Stoichita, presedintele Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Fotbal a anuntat ca va merge alaturi de selectionerii Romaniei, Mirel Radoi si Adrian Mutu la meciul Craiovei din Liga 1. 

Sorin Cartu a facut o recomandare in ceea ce priveste jucatorii sai, iar pe Mihaila l-a sugerat la nationala mare. 

"Vladoiu pentru tineret, il vad intr-o ascensiune, in toata perioada de pregatire mi s-a parut intr-o stare de concurs foarte buna. Cicaldau, Bancu, Mihaila, puteam sa il pun la U21, dar ma gandesc la modul la care urca treptele Mihaila, il poate lua in considerare Mirel", a spus Cartu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!