valentin mihaila Cagliari Walter Zenga Liga 1

Curg ofertele pentru Valentin Mihaila! Atacantul Craiovei este dorit de o echipa din Serie A! Ce scriu italienii

Valentin Mihaila (20 de ani) este dorit de mai multe cluburi puternice din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2020, 16:58
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2020, 17:01

Italienii de la centotrentuno.com scriu ca echipa antrenata de Walter Zenga, Cagliari, a pus ochii pe jucatorul Universitatii Craiova.

Potrivit sursei citate, prima varianta a lui Zenga ar fi Jonahtan Rodriguez, uruguayanul care evolueaza la Cruz Azul.

Negocierile cu Rodriguez au fost deja demarate, iar a doua varianta luata in calcul de clubul din Serie A este Valentin Mihaila, tanarul fotbalist al Universitatii Craiova.

Pe lista lui Walter Zenga se mai afla si Fabio Cabral, un atacant argentinian de doar 19 ani care evolueaza pentru Telleres.

Gica Craioveanu: "Mihaila va pleca pentru cel putin 10 milioane de euro"

 

Fotbalistul Universitatii Craiova a fost dorit si in La Liga, iar Gica Craioveanu a dezvaluit ca oltenii au refuzat o oferta de la Alaves pentru Mihaila. Spaniolii isi doreau sa il transfere sub forma de imprumut cu drept de cumparare:

"Ce pot sa spun e ca pe mine m-au intrebat mai multe cluburi din Spania despre el. Alaves era cel mai interesat, dar il voia imprumut, cu drept de cumparare. Asta inseamna o presiune suplimentara pentru jucator, care evolueaza mereu cu teama de a nu face pasi gresiti.

E un jucator foarte bine cotat. Are viteza, dribling in regim de viteza. Tot ce-i lipseste acum este golul, acolo trebuie sa mai lucreze. Oricum, cand va fi vandut va pleca pe foarte multi bani. Peste 10 milioane de euro", spunea Gica Craioveanu pentru Gazeta.

Modifică setările cookies