Liga 1

Anuntul pe care fanii fotbalului il asteptau! Intalnire importanta intre Gica Hagi si ministrul Stroe: "Alaturi de el, putem construi o noua generatie de aur!"

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe s-a intalnit cu Gheorghe Hagi pentru a discuta viitorul sportului romanesc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iunie 2020, 16:47
Data actualizarii: Joi 11 Iunie 2020, 16:50

Intr-o postare pe Facebook, Ionut Stroe a dezvaluit subiectele pe care el si Gica Hagi le-au abordat la intalnirea desfasurata la sediul MTS. 

"Am vorbit despre sport, despre finantarea sportului, despre necesitatea parteneriatului dintre autoritati si cluburi. Despre efort, sacrificii si performanta.

Gica Hagi e unul dintre marii campioni ai Romaniei si un sportiv celebrat la nivel mondial. Dincolo de performantele sale ca jucator, gratie experientei sale internationale, Hagi a construit la Constanta un proiect unic in Romania.

Academia sa propulseaza anual jucatori tineri foarte valorosi, iar clubul de fotbal a reusit performante incredibile la nivel competitional.

Am convingerea ca, alaturi de Gheorghe Hagi si prin contributia celorlalti sportivi de valoare ai Romaniei, putem construi o noua generatie de aur", a scris Ionut Stroe pe Facebook. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies