GALERIE FOTO Ministrul Eduard Novak s-a premiat singur cu 75.000 de euro! Actele care atestă acest lucru 

carol eduard novak Eduard Novak Federatia Romana de Ciclism Ministrul Sportului Ministrul Tineretului si Sportului Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 13:24
Data actualizarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 13:39

Actualul ministrul al Tineretului și Sportului și-a acordat o primă colosală, în urmă cu doi ani. 

Obiceiurile ciudate de la fotbal, când Mircea Sandu (69 ani) și Dumitru Dragomir (76 ani) se premiau, atunci când echipa națională se califica la un turneu final, s-au mutat și la ciclism. De data aceasta, protagonistul a fost chiar Carol-Eduard Novak (45 ani), actualul ministru al Tineretului și Sportului. 

Potrivit ProSport, în februarie 2020, când acesta deținea funcția de președinte al Federației Române de Ciclism, s-a premiat cu 75.000 de euro pentru performanțele obținute, salariul său fiind în acel moment de 1.000 de euro. 

sursă foto: prosport.ro. 

Eduard Novak, de la patinaj viteză la ciclism 

Eduard Novak este primul și singurul campion paralimpic român. În 1996, actualul ministrul al Sportului, după ce devenise de 10 ori campion național la patinaj viteză, a suferit un accident de mașină în urma căruia și-a pierdut un picior, fiind nevoit să apeleze la o proteză.

Însă, acest eveniment tragic nu l-a împiedicat să renunțe la sport și s-a reprofilat pe ciclism, disciplină unde a reușit să obțină performanțe notabile pentru România la nivel internațional. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!