Anunt de ULTIMA ORA facut de Gigi Becali! FCSB mai face un singur transfer in aceasta vara: "Doar pe el il mai aduc!" Tinta principala a FCSB

FCSB Bradley De Nooijer Gigi Becali Liga 1 Viitorul Superliga Anunt de ULTIMA ORA facut de Gigi Becali! FCSB mai face un singur transfer in aceasta vara: "Doar pe el il mai aduc!" Tinta principala a FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Iulie 2019, 17:58
Data actualizarii: Duminica 28 Iulie 2019, 18:03

FCSB a anuntat ca mai face un singur transfer in aceasta vara.

Gigi Becali mai vrea sa aduca doar un singur jucator in perioada de mercato. Singura tinta a patronului FCSB este Bradley De Nooijer de la Viitorul. FCSB are probleme in aparare in banda stanga. In primele meciuri din noul sezon, Bogdan Andone a fost nevoit sa improvizeze de fiecare data pe acest post.

"Nu mai fac transferuri. Doar un fundas stanga ne mai trebuie. Il mai aduc doar pe De Nooijer pentru ca e tanar si pot face profit cu el. Atat. Nu mai aduc jucatori pe care doar sa-i tin in curte. Pai vor reveni jucatorii accidentati. Alexandru Stan va juca joi in Europa League, Mihai Roman e si el aproape recuperat. Gnohere si Pintilii revin in 7 sau 10 zile. Sunt patru noi jucatori. Sa transfer jucatori pentru doua saptamani?

Am vorbit cu Andone. I-am zis: 'Spune-mi un fundas dreapta mai bun decat Ovidiu Popescu si Roman' A zis ca nu stie. Nu am pe cine sa aduc. In atac o sa-i am pe Hora si Gnohere. Cine sa mai joace? La mijloc sunt Pintilii, Oaida, Vana, Filip, Morutan si o sa revină si Nedelcu. Cine sa mai vina? Unde sa joace?", a declarat Gigi Becali pentru GazetaSporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!