Fotbal intern

Șumudică, „înțepături” către Petrescu: „Eu aș fi gestionat altfel meciul!” Discuția telefonică dintre cei doi

Șumudică dezvăluie ce a discutat cu Dan Petrescu la telefon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 23:48
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 08:34

Marius Șumudică a fost demis de la CFR Cluj după ce a pierdut returul din playoff-ul Europa League cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2. Rezultatele slabe obținute de CFR în Europa l-au determinat pe Neluțu Varga să renunțe la serviciile sale și să îl readucă pe Dan Petrescu în Gruia. 

Însă, tot un eșec european avea să provoace o dispută verbală între noul și vechiul antrenor din Gruia. Fostul component al „Generației de Aur” a afirmat după meciul cu FK Jablonec, 0-1, că jucătorii nu sunt pregătiți fizic și că a fost adus la CFR să îndrepte greșelile făcute în mandatul precedentului antrenor.

După ce conflictul s-a stins, Șumudică a dezvăluit că are un gust amar după experiența de la clubul clujean și a afirmat că ar fi avut altă abordare decât Dan Petrescu. 

Eu aș fi gestionat altfel meciul de Cupă (n.r. - 0-1 cu Universitatea Craiova), pentru că este un trofeu istoric, în CV-ul unui antrenor. Îmi pare rău că nu am putut să îmi duc munca la capăt. 

Eram ferm convins că CFR era într-o schimbare, juca un fotbal frumos, lumea era încântată de ceea de vedea la CFR, drept dovadă scandările după meci, numărul de spectatori care veneau. Eu nu am pățit și nu mi s-a întâmplat niciodată, nici la CFR Cluj, ca un stadion întreg să îmi strige „Rușine! Rușine!”.

Cu Dan Petrescu am vorbat ultima dată când m-a sunat baskanul de la Kayseri să mă întrebe de DAn Petrescu, când am vorbit la superlativ de el, iar el m-a sunat să mă întrebe cum e”, a declarat Marius Șumudică la Sport Total FM. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies