Liga 1

Marius Șumudică aruncă bomba: „M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă!”

Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea de prelua banca Rapidului!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 23:27
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 09:08

Marius Șumudică, dispus să o antreneze pe Rapid și pe gratis. Tehnicianul de 50 de ani a susținut că ar fi dispus să preia oricând banca tehnică a giuleștenilor și pe gratis, însă nu dorește să se bage peste Mihai Iosif, care a făcut o treabă excelentă la Rapid.

„M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă. Rapidul l-aș ajuta voluntar, dar acolo este Miță Iosif, a făcut o treabă foarte bună, dar eram acasă și m-aș fi dus fără niciun ban. Îl respect foarte mult pe băiatul ăsta și sper să facă o treabă bună în continuare, chiar dacă în ultima perioadă rezultatele echipei au luat-o la vale. Nu se pune problema să merg la Rapid, i-am promis lui Miță Iosif că nu voi merge la meciuri ca să nu simtă presiunea. Eram acasă și mă uitam la meci și tot stadionul striga ‘Șumudică, Marius Șumudică’, care eu practic nu eram acolo, vă dați seama ce înseamna să fiu acolo.

Mă voi duce doar când se va inaugura Giuleștiul, pentru că Rapid este echipa pe care o iubesc și este în inima mea. Era singura echipă care mă atrăgea și aș fi dat ultima picătură din cunoștiințele mele ca să fac rezultate. Rapidul înseamnă tot în viața mea profesională. M-am mai întâlnit și am mai avut discuții cu Miță Iosif, am încercat să îi dau și niște sfaturi”, a spus Marius Șumudică, la Sport Total FM.

Marius Șumudică este liber de contract, după ce s-a despărțit în urmă cu aproximativ o lună de campiona CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe pe care ardelenii le-au obținut în Europa.

Șumudică a dat răspunsul final pentru FCU Craiova: ”Am vorbit și cu omul ăla din penitenciar”

FCU Craiova a vrut să-l aducă pe Marius Șumudică la echipă, după ce Adrian Mutu a fost îndepărtat. Fostul antrenor al CFR-ului a fost principala țintă a lui Adrian Mititelu.

Șumudică i-a refuzat pe cei de la FCU Craiova și preferă să antreneze în străinătate. Acesta a discutat și cu Adrian Mititelu, care se află în închisoare, și a primit contractul din partea clubului, dar nu va accepta oferta.

„Am primit astăzi contractul de la ei, am vorbit și cu omul ăla din penitenciar (n.r. Adrian Mititelu), dar nu voi antrena Craiova, nu sunt pregătit să mai antrenez în România. Prefer să dau curs ofertelor din străinătate”, a spus Șumudică. (Mai multe detalii AICI!)

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies