Marius Sumudica Fotbal extern

Mai bine în Golf decât nimic! Marius Șumudică și-a găsit echipă

Deși a declarat că nu este interesat de o revenire în Orient, presa din Arabia Saudită anunță că Marius Șumudică s-ar putea întoarce în Golf.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 17:15
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 17:59

Antrenorul român este așteptat de Al Ahli, club ce l-a mai dorit și acum un an, atunci când a fost adus, într-un final, Laurențiu Reghecampf. Actualul antrenor al Craiovei a rezistat doar trei luni pe banca echipei.

Besnik Hasi l-a înlocuit pe Reghecampf, însă rezultatele nu au fost mulțumitoare, astfel că arabii se gândesc la un nou antrenor. În primele șase etape, echipa a făcut cinci egaluri și a pierdut un meci.

Astfel că saudiții de la eremnews.com au vorbit despre revenirea lui Șumudică. Ei anunță că daca Al Ahli nu se va impune în derbiul cu Al Ittihad, Hasni va fi demis, iar Șumudică va fi prima opțiune. Ei l-au caracterizat e antrenorul român.

"Şumudică a mai antrenat în Arabia Saudită în urmă cu trei ani şi a avut rezultate foarte bune înainte să fie demis şi să plece în Turcia. Şumudică este un nume cunoscut pentru fanii saudiţi şi numele său a fost vehiculat în mai multe rânduri pentru a prelua Al Ahli", au mai scris saudiţii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies