Liga 1

Condiția lui Șumudică pentru a semna cu Craiova lui Mititelu! Dezvăluirea antrenorului 

Marius Șumudică este în tratative cu familia Mititelu pentru a o prelua pe FCU Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 17:07
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 17:16

FCU Craiova l-a demis pe Adrian Mutu, după eșecul din derby-ul Băniei cu echipa lui Laurențiu Reghecampf, 0-2. Însă familia Mititelu se gândește deja la următoarea mutare, iar Marius Șumudică a fost contactat pentru a prelua echipa. 

Antrenorul a mărturisit că ar fi tentat de noul proiect al celor de la FCU Craiova, doar că mutarea depinde de mai mulți factori. Cu toate acestea, Șumudică i-a pus o condiție lui Adrian Mititelu, ca Marian Copilu să fie numit președintele clubului. 

Șumudică: „Trebuie să suflu și în iaurt pentru a lua o decizie”

„Am primit telefon de la Craiova, da. E greu, depinde de mai multe lucruri. E adevărat că din punct de vedere al infrastructurii, și partea financiară, toate salariile la zi, ai o stabilitate de a munci. Plus acea bază, îți oferă o garanție extraordinară. 

Există posibilitatea, își doresc foarte mult. Am vorbit cu Adi Mititelu. Își doreau foarte mult să găsim o soluție să discut și cu dânsul (n.r. - Adrian Mititelu Sr.), si nu depinde doar de dorința mea sau de a lor. 

Trebuie să suflu și în iaurt pentru a lua o decizie. Mi-am dorit mult să vin în țară, am mers la echipa campionă, am vrut să rămân și vedeți și dumneavoastră ce s-a întâmplat. Depinde de foarte mulți factori, cu cine lucrezi. În momentele când te pui la masă sunt alte chestii de discutat. 

Una dintre condițiile mele ar fi ca la Astra, când Dani Coman a devenit președinte, la insistențele mele, și am avut mână bună, atât de mult îmi doresc să continui munca alături de Marian Copilu. Este un om care mie mi-a redat încrederea, am văzut cât de profesionist este. Ar fi una dintre condițiile pentru care aș merge la Craiova.

Din câte știu eu, și domnul Mititelu își dorește foarte mult să îl aducă președinte. În momentul de față, asta este una dintre condiții. Sunt multe de pus la punct, nu e de ușor de pe o zi pe alta”, a declarat Marius Șumudică la digisport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies