Prima reactie a Federatiei dupa anuntul ca Dinamo vrea sa castige la masa verde cu FCSB si sa mearga in FINALA CUPEI!

Prima reactie a Federatiei dupa anuntul ca Dinamo vrea sa castige la masa verde cu FCSB si sa mearga in FINALA CUPEI!

Dinamovistii vor sa sesizeze FRF cu privire la dreptul de joc al unui fotbalist de la FCSB.

UPDATE 21:00

FRF a reactionat dupa ce in presa a aparut informatia potrivit careia dinamovistii ar vrea sa castige la masa verde meciul cu FCSB. 

Oficialii federatiei au transmis, potrivit GSP, ca atunci cand sunt doua spete contradictorii, regulamentul disciplinar este cel care primeaza. Astfel, Dinamo nu ar avea nicio sansa la masa verde.


Dinamovistii vor sa sesizeze FRF cu privire la dreptul de joc al unui fotbalist de la FCSB. Este vorba despre Andrei Vlad, care a jucat in meciul tur al semifinalelor Cupei Romaniei desi primise cate un cartonas galben in faza optimilor si a sferturilor de finala. 

Regulamentul Disciplinar al Federatiei Romane de Fotbal specifica faptul ca avertismentele sunt anulate inainte de faza sferturilor, ceea ce ar insemna ca portarul Vlad avea doar un cartonas galben la ora meciului cu Dinamo, castigat de FCSB cu 3-0.

In schimb, in Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice, anularea cartonaselor galbene se face inainte de faza optimilor de finala, dinamovistii bazandu-se pe acest document.

Potrivit GSP, ei vor merge sa ceara un punct de vedere observatorului partidei, Felix Grigore, avand in vedere ca cele doua regulemente se contrazic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT