Ongenda și-a adus frații în România! Ambii jucători se află în probe la un club din Moldova

Ongenda și-a adus frații în România! Ambii jucători se află în probe la un club din Moldova

Frații Ongenda sunt în probe la Foresta Suceava. 

Ongenda a ajuns în România în 2018, când a semnat cu FC Botoșani. Mijlocașul a devenit un om de bază pentru Marius Croitoru, iar asta l-a făcut în ianuarie 2020 să se transfere la Chievo Verona, club din Serie B. Însă nu s-a adaptat în Italia și după 9 luni s-a întors la echipa moldoveană. 

Hervin Ogenda și-a adus și frații în România. Jonathan Ongenda (21 ani) și Arnaud Ongenda (23 ani) sunt în probe la Foresta Suceava, grupare pregătită de Ionuț Moșteanu.

Ambii evoluează pe aceleași poziții: extremă stânga sau dreapta și 9 fals. Francezii au debutat pentru clubul moldovean în amicalul cu Șomuz Fălticeni, pe care Foresta l-a câștigat cu 4-2. 

Ambii frați Ongenda au avut un destin similar până acum. Au început fotbalul la centrul de copii și juniori ai lui Nantes, iar ulterior au jucat pentru AC Boulogne-Billancourt, în Liga a treia  din Franța. Au fost despărțiti un singur sezon, în 2017-2018, când Jonathan a fost legitimat la echipa U19 a Benficăi. 

Dacă vor fi acceptați, vor juca în Liga 3 din România. Foresta Suceava a ratat anul trecut barajul de promovare în Liga 2. A fost învinsă de Oțelul Galați cu 3-0 în primul meci, iar în retur au remizat, 0-0. 

  • Ongenda și-a adus frații în România! Ambii jucători se află în probe la un club din Moldova
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies