Ongenda și-a adus frații în România! Ambii jucători se află în probe la un club din Moldova

hervin ongenda FC Botosani foresta suceava Fotbal intern Ongenda și-a adus frații în România! Ambii jucători se află în probe la un club din Moldova
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 18:27
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 18:48

Frații Ongenda sunt în probe la Foresta Suceava. 

Ongenda a ajuns în România în 2018, când a semnat cu FC Botoșani. Mijlocașul a devenit un om de bază pentru Marius Croitoru, iar asta l-a făcut în ianuarie 2020 să se transfere la Chievo Verona, club din Serie B. Însă nu s-a adaptat în Italia și după 9 luni s-a întors la echipa moldoveană. 

Hervin Ogenda și-a adus și frații în România. Jonathan Ongenda (21 ani) și Arnaud Ongenda (23 ani) sunt în probe la Foresta Suceava, grupare pregătită de Ionuț Moșteanu.

  • Ongenda și-a adus frații în România! Ambii jucători se află în probe la un club din Moldova

Ambii evoluează pe aceleași poziții: extremă stânga sau dreapta și 9 fals. Francezii au debutat pentru clubul moldovean în amicalul cu Șomuz Fălticeni, pe care Foresta l-a câștigat cu 4-2. 

Ambii frați Ongenda au avut un destin similar până acum. Au început fotbalul la centrul de copii și juniori ai lui Nantes, iar ulterior au jucat pentru AC Boulogne-Billancourt, în Liga a treia  din Franța. Au fost despărțiti un singur sezon, în 2017-2018, când Jonathan a fost legitimat la echipa U19 a Benficăi. 

Dacă vor fi acceptați, vor juca în Liga 3 din România. Foresta Suceava a ratat anul trecut barajul de promovare în Liga 2. A fost învinsă de Oțelul Galați cu 3-0 în primul meci, iar în retur au remizat, 0-0. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!