Marius Sumudica, reactie colosala dupa ce Piturca a spus ca patronul Craiovei se consulta cu el la transferuri: "Daca pregatesc echipe din living, inseamna ca sunt deosebit, foarte bun!"

Marius Sumudica, reactie colosala dupa ce Piturca a spus ca patronul Craiovei se consulta cu el la transferuri: "Daca pregatesc echipe din living, inseamna ca sunt deosebit, foarte bun!"

Victor Piturca a fost surprins in pauza unei emisiuni TV vorbind despre ultima perioada pe care a petrecut-o ca antrenor la Universitatea Craiova.

Printre altele, fostul selectioner a spus si ca Mihai Rotaru are obiceiul de a se consulta cu mai multi antrenori inainte de a transfera un jucator, printre care si Marius Sumudica.

Sumudica, liber de contract dupa despartirea de Rizespor, a comentat declaratia facuta de Piturca. Antrenorul de 50 de ani a recunoscut ca discuta des cu actionarul Universitatii Craiova, fiind prieteni, insa discutiile nu sunt despre fotbal.

"De-a lungul carierei mele s-au vehiculat fel de fel de zvonuri, nefondate, neadevarate. De la Gigi Becali care se consulta cu mine la tactica, schimbari, la Mihai Rotaru, care vorbeste cu mine despre cum sa conduca echipa lui. 

Daca am ajuns atat de mare antrenor incat sa pregatesc de acasa, din living, doua din primele trei echipe ale Romaniei, sa fac eu primul 11, schimbari, transferuri, inseamna ca sunt un antrenor deosebit, foarte bun! I-as ruga pe viitor pe cei ce fac afirmatii la adresa lui Marius Sumudica sa aiba argumentele necesare atunci cand fac astfel de afirmatii.

Cu Mihai Rotaru vorbesc 3-4 ori pe luna, e prietenul meu, dar nu m-a intrebat niciodata de vreun jucator, de vreun transfer, de fapt, nu discutam despre fotbal, ci cu totul alte subiecte", a spus Sumudica pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Majoritatea statelor UE nu sunt de acord să suporte costul testelor PCR pentru certificatul verde digital
BRAT
Modifică setările cookies