FCSB Florin Talpan Gigi Becali Ilie Nastase Fotbal intern

EXCLUSIV | „Am ajuns să dirijeze un colonel! Când era lângă Gigi, era bine!” Ilie Năstase, acuze către Florin Talpan 

Ilie Năstase a intervenit în emisiunea lui Alex Rădulescu, Ora Exactă în Sport, la PRO X, unde și-a exprimat părerea despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 11:38
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 13:09

Ilie Năstase este încântat de venirea lui Edi Iordănescu la FCSB și consideră că este o mutare pe care Gigi Becali trebuia să o facă înainte de startul sezonului, după cum a declarat la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Năstase s-a pronunțat și despre posibilitatea ca FCSB să joace pe noua arenă din Ghencea, argumentând stadionul este construit din bani publici. De asemenea, fostul mare tenismen este de părere că FCSB este continuatoarea Stelei. 

Năstase: „Trebuie să joace pe Ghencea cine plătește”
 

Cât sunt restricțiile o să merg mai puțin pe stadion. Am fost și pe Ghencea, stadionul e frumos. Acolo trebuie să joace cine plătește, e un stadion făcut pentru toată lumea, nu numai pentru armată. Ca Arcul de Triumf, este făcut pentru fotbal, să se joace fotbal pe ele

La noi dacă nu e conflict nu se trăiește bine. Dacă nu avem ceartă și scandal nu e bine. Am ajuns ca un colonel (n.r.: - Florin Talpan, juristul clubului Steaua) să dirijeze generalii și un ministru al Apărării, când era lângă Gigi Becali și aveca contracte, era bine! 

Domne, cine a băgat banii... Ăla e Steaua! Eu nu am prietenii mari cu Becali, dar trebuie să fie respectat pentru ce a făcut”, a precizat Ilie Năstase la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies