Ilie Năstase crede în Simona Halep: ”Poate să câștige US Open, e odihnită!” 

Ilie Nastase Simona Halep Tenis WTA Tenis Ilie Năstase crede în Simona Halep: ”Poate să câștige US Open, e odihnită!”
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 09:26
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 09:31

Ilie Năstase crede în șansele Simonei Halep de a cuceri al treilea titlu de mare șlem la US Open în acest an. 

După ce a făcut show la Cluj-Napoca cu declarațiile caracteristice, Ilie Năstase a făcut cunoscut faptul că s-a mutat din municipiul București în Constanța și se mândrește astfel că orașul său de rezidență oferă două numere 1 mondial în tenis.

Primul număr 1 ATP și-a făcut buletin de Constanța și a devenit proprietarul unui apartament dintr-un bloc aparținând familiei Halep. ”Am domiciliul în Constanta. M-am mutat aici. Simona a făcut invers. A plecat de la Constanța la Bucureşti. Sunt fericit că sunt într-un oraş care are două numere unu la tenis. Nu cred că sunt doua oraşe care se pot lăuda cu două numere unu,” a spus Năstase pentru Telekom Sport

Ilie Năstase: ”Simona Halep ar putea să câștige US Open!”


Cât despre parcursul Simonei Halep în sezonul nord-american, Ilie Năstase crede în șansa româncei de a câștiga US Open-ul, în ciuda perioadei de inactivitate. După încheierea primului meci jucat, Simona Halep a lăsat de înțeles pentru WTA Insider că nu se aștepta să atingă acest nivel de joc decât peste câteva săptămâni, la Flushing Meadows. 

”A mai rămas US Open. Câteva săptămâni, nu știu câte sunt, la final de august parcă. Da, de ce nu? Fizic, dacă îşi revine puţin, e odihnită, s-ar putea să câştige. E concentrată pe tenis, de asta s-a dus acolo, ca să facă performanță, nu?”, a întrebat retoric Ilie Năstase. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!