VIDEO | Cum arată și unde a ajuns racheta cu care Ilie Năstase a câștigat Roland Garros

Ilie Năstase își revede întreaga carieră cu ochii minții de fiecare dată când privește un "detaliu" din trecutul său impresionant în sportul alb.

Fostul mare jucător de tenis a împlinit luni 75 de ani și a vorbit pentru www.sport.ro despre cei doi mari jucători cu care ar încinge oricând un meci, Roger Federer și John Mc Enroe. 

Într-un material realizat de Pro TV, Nasty a vorbit și despre racheta din lemn cu care a câștigat Roland Garros și US Open, "piesă" ajunsă în impresionanta colecție a lui Ion Țiriac, actualul președinte al FRT. 

Țiriac, colecție de 500 de rachete de tenis

În urmă cu 50 de ani, Ilie Năstase evolua cu o rachetă produsă de compania germană adidas, firmă cu care colaborează și în prezent, fiind unul dintre endorserii de top ai brandului fondat de Adi Dassler. 

"Țiriac a cumpărat o colecție. Această rachetă mi-a adus cele mai mari succese (n.r. - arată spre rachetă)", a spus Ilie Năstase în materialul realizat de ProTV. Omul de afaceri Ion Țiriac are o colecție de 500 de rachete! 

Nasty a vorbit și despre o rachetă care i-a aparținut lui Rod Laver.

"Acest model e cel cu care au jucat cei mai mari jucători dinaintea mea, și Rod Laver a jucat cu acestă rachetă", a mai spus Năstase.

  • Racheta lui Ilie Năstase a ajuns în colecția lui Țiriac
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies