VIDEO | Cum arată și unde a ajuns racheta cu care Ilie Năstase a câștigat Roland Garros

Ilie Năstase își revede întreaga carieră cu ochii minții de fiecare dată când privește un "detaliu" din trecutul său impresionant în sportul alb.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 09:53
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 11:33

Fostul mare jucător de tenis a împlinit luni 75 de ani și a vorbit pentru www.sport.ro despre cei doi mari jucători cu care ar încinge oricând un meci, Roger Federer și John Mc Enroe. 

Într-un material realizat de Pro TV, Nasty a vorbit și despre racheta din lemn cu care a câștigat Roland Garros și US Open, "piesă" ajunsă în impresionanta colecție a lui Ion Țiriac, actualul președinte al FRT. 

  • Racheta lui Ilie Năstase a ajuns în colecția lui Țiriac

Țiriac, colecție de 500 de rachete de tenis

În urmă cu 50 de ani, Ilie Năstase evolua cu o rachetă produsă de compania germană adidas, firmă cu care colaborează și în prezent, fiind unul dintre endorserii de top ai brandului fondat de Adi Dassler. 

"Țiriac a cumpărat o colecție. Această rachetă mi-a adus cele mai mari succese (n.r. - arată spre rachetă)", a spus Ilie Năstase în materialul realizat de ProTV. Omul de afaceri Ion Țiriac are o colecție de 500 de rachete! 

Nasty a vorbit și despre o rachetă care i-a aparținut lui Rod Laver.

"Acest model e cel cu care au jucat cei mai mari jucători dinaintea mea, și Rod Laver a jucat cu acestă rachetă", a mai spus Năstase.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!