EXCLUSIV | Ilie Năstase: "Nu știu dacă Gigi va putea să se abțină" FCSB, în "era Edi". Ce îl bucură pe primul lider ATP

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Ilie Năstase a comentat venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 11:10
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 12:15

Edi Iordănescu a început oficial treaba la FCSB. Antrenorul a afectut deja două antrenamente cu echipa roș-albastră și a declarat la conferința de presă că este singurul răspunzător pentru rezultate, având în vedere că partea tehnico-tactică îi corespunde în totalitate. 

Ilie Năstase, un fan declarat al culorilor roș-albastre, este de părere că Becali a făcut o mutare bună când l-a convins pe Edi Iordănescu să vină la FCSB și este de părere că trebuia să îl numească înainte de startul campionatului. 

Năstase: „Nu știu dacă Gigi va putea să se abțină”
 

Este un lucru bun. Gigi nu l-a adus numai pe Edi, l-a adus și pe Anghel Iordănescu. Discută cu tatăl lui. Edi e un antrenor foarte bun. Trebuia mai de mult făcută treaba asta, de la începutul campionatului. 

Propietarul își ia un manager, își ia un antrenor și el răspunde. Nu trebuie amestecată una cu alta. 

Nu știu dacă Gigi va putea să se abțină. Pe el trebuie să îl întrebați. Poate e ultima confesiune. E bine dacă a zis așa”, a declarat Ilie Năstase la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!