Devis Mangia Andrei Ciolacu Malta Fotbal intern

Dezvăluiri despre Devis Mangia făcute de unicul român care joacă în campionatul Maltei

Unicul român care evoluează în campionatul Maltei și-a spus opinia despre cazul Devis Mangia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:28
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:45

Andrei Ciolacu (30 de ani), fost atacant la Rapid, joacă în prezent în Malta, la Floriana, și a urmărit cazul Devis Mangia, suspendat temporar din funcția de selecționer. 

Fost antrenor la Universitatea Craiova, Devis Mangia era apreciat în Malta, însă un scandal de hărțuire sexuală i-a periclitat viitorul în meseria în care și-a clădit un nume. 

Mangia și-a pus avocații să se lupte cu forul din Malta, însă între timp a apărut și mărturisirea mamei lui Răzvan Popa, fost elev al lui Mangia la Universitatea Craiova. 

Cazul Devis Mangia, prin ochii lui Andrei Ciolacu

În tot acest context, Andrei Ciolacu a vorbit cu Cătălin Mureșanu, jurnalist la Playsport despre scandalul care s-a rostogolit peste tot fotbalul din Europa. 

"Să știi că, față de România, aici lucrurile stau altfel. Mai mult s-a vorbit în țară, mai ales după ce au apărut dezvăluirile legate de Răzvan Popa, mă refer la tot ce a spus mama lui. Aici se dau comunicate și se cam pune batista pe țambal, federația s-a sesizat și așteaptă să se termine ancheta poliției.

Inițial a apărut informația că vor să-i rezilieze contractul lui Mangia, apoi au ieșit la iveală și motivele, există și aici presă de scandal care a aflat lucruri, picanterii, cancan-uri, bula s-a îngroșat și totul s-a transformat în această acuzație de abuz sexual", și-a început discursul atacantul bucureștan. 

Andrei Ciolacu susține că opinia publică nu l-a sfâșiat pe italianul în vârstă de 48 de ani. 

"E suspendat din funcție. Urmează să se ia o decizie în momentul în care cei de la poliție termină ancheta. Au prezentat probele. Există înregistrări ale jucătorului implicat, este vorba de același jucător care ar fi pățit ce a pățit în două rânduri, la două convocări diferite, iar a doua oară l-ar fi înregistrat pe Mangia.

Bine, el e singurul care a depus plângere, că așa pot fi și 10, însă unul singur a luat atitudine, a spus. Totuși, lumea așteaptă, opinia publică, oamenii de fotbal nu s-au aruncat să-l acuze pe antrenor, nu au sărit să-l sfâșie așa cum s-a întâmplat la noi. Maltezii sunt altfel, noi, în România, trăim în felul nostru", a continuat Ciolacu.  

Ciolacu: "E clar că nu e o întâmplare"

Înainte de a pregăti naționala Maltei, Devis Mangia a fost antrenorul Universității Craiova. Iar mama lui Răzvan Popa (25 ani) a mărturisit că fiul său a beneficiat de același tratament din partea italianului.

Femeia a precizat că fundașul central a avut întâlniri particulare cu Devis Mangia, în care tehnicianul l-a hărțuit sexual. Totodată, mama lui Răzvan Popa susține că Mihai Rotaru nu a dorit să-i asculte versiunea și a considerat că aceste acuzații vor fi lansate doar pentru că jucător a pierdut locul de titular la Universitatea Craiova. 

"Eu am auzit de chestiile astea încă din țară și chiar la nivel de detalii. În lumea fotbalului se știa de cel puțin un an, însă nu poți să crezi tot ce se vehiculează.

Nu mă feresc, lumea vorbea, am jucat și la Craiova, la rivala din oraș și se mai auzeau unele chestii. Însă după ce a apărut și acest episod de la naționala Maltei… a doua oară, în două țări diferite, e clar că nu e o întâmplare. Verdictul e inevitabil!",  a mai spus Ciolacu, pentru sursa mai sus menționată. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies