Gheorghe Mustata FCSB Steaua Fotbal intern

Reacția lui Gheorghe Mustață, după ce ultraşii Stelei au fost acuzaţi de tâlhărie calificată

Suporterii Stelei au fost acuzați de tâlhărie calificată în urma unui conflict în care au fost implicați sfanii de la Peluza Sud (Steaua) și cei de la Peluza Nord (FCSB), la meciul disputat de FCSB în compania celor de la Viking pe Arena Națională, scor 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:46
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:51

Polițiștii au deschis un dosar penal de tîlhărie calificată după ce mai mulți fani ai Stelei ar fi agresat un suporter al FCSB-ului, dar și pe fiul acestuia.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, s-a delimitat de orice acțiune a rivalilor de la Peluza Sud (cândva „frați”) și spune că cei care au creșit vor trebui să suporte consecințele faptelor lor.

„Nu știu absolut nimic, știu doar atunci, la momentul ăla, că i-a luat steagul, nu știam cine, se bănuia, nu știu nimic. Soluția e treaba lor, ei știu ce au făcut acolo. Noi, Peluza Nord, ne dezicem de lucrul ăsta. Ei știu ce au făcut acolo. Noi nu avem nicio treabă. Ne decizem de chestia asta. Asta este în ultraserie, ne dezicem de chestia cu poliția. Dacă ți-ai asumat niște lucruri, să fii sănătos. Răspunde.

Nu pot să decid eu ce face fiecare om în viața lui. Fiecare, după ce iese de pe stadion, face ce îl duce capul. Eu nu pot să coordonez pe nimeni, ce face în viața privată, după ce iese din stadion. Fiecare face cum îl duce capul.

Îmi pare rău de ce li se întâmplă băieților de la SUD. Îmi pare rău de toți suporterii. Îmi pare rău de orice suporter, dacă se ajunge la chestia asta. Eu nu am fost niciodată de acord cu pușcăria. Fiecare, în viață, cum își așterne așa doarme. E treaba fiecăruia ce face în afara terenului, își asumă fiecare ce face, în afara terenului”, a spus Mustaţă, potrivit as.ro.

Comunicatul transmis de Poliția Capitalei

„În această dimineaţă, 6 octombrie 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 14 mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Vâlcea, într-un dosar penal de tâlhărie calificată”, a anunţat Poliţia Capitalei, conform news.ro.

Modifică setările cookies