Gigi Becali Devis Mangia hartuire sexuala Mihai Rotaru Superliga

Gigi Becali spune tot! De ce Devis Mangia nu a semnat cu FCSB: „Doamne, miluiește! Cum să iau așa ceva?” Discuția avută cu Mihai Rotaru

Gigi Becali a oferit o declarație care elucidează scandalul momentului, cu privire la acuzațiile de hărțuire sexuală de care este acuzat Devis Mangia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 13:02
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 13:02

Devis Mangia (48 ani) a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, după ce un jucător, sub protecția anonimatului, a reclamat că a fost hărțuit sexual.

„Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației”, este comunicatul oficail emis de Federația Malteză de Fotbal. 

Gigi Becali știa de escapadele lui Devis Mangia: „Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate!” 

Ulterior, încă un jucător maltez, alături de mama unui fost fotbalist al Universității Craiova, au mărturisit că au fost hărțuiți de antrenorul italian. Mama lui Răzvan Popa (25 ani) a dezvăluit că fiul său a avut întâlniri particulare cu Devis Mangia, în care tehnicianul i-a administrat același tratament. 

Presupusele acuzații ale fundașului central au fost confirmate de către Gigi Becali (64 ani). Patronul FCSB-ului a precizat că Mihai Rotaru i-a dat de înțeles indirect că Mangia a hărțuit sexual un jucător, aceasta fiind cauza pentru care antrenorul nu a mai ajuns la vicecampioana României. 

„Am vrut să-l aduc antrenor pe Devis Mangia, pentru că MM mi-a zis că e antrenor bun, profesionist. E adevărat, Craiova juca bine. 

Eu m-am interesat și m-am interesat și la Rotaru. Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e (n.r. - zvonurile despre hărțuirea sexuală). Și atunci, eu cum să iau așa ceva? Doamne, miluiește! Când am auzit așa, am zis ce-mi trebuie balamuc? Doamne ferește!. M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate.

Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federație. Dacă așa vrea Europa... Nu te joci cu ăștia. 

Credeți că Mangia face ce face că vrea el? Credeți că el nu știe că nu e bine ce face? El e obligat. De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune 'așa să faci'. Și el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.

Întrebat de cazul Mangia - Popa, Mihai Rotaru nu a dorit să ofere un răspuns. A spus doar: „Ce să comentez? Mizeriile lui Ștucan?”, au fost cuvintele finanațatorului de la Universitatea Craiova pentru aceeași sursă. 

VIDEO Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, după victoria FCSB-ului cu FC Argeș 3-2 

Acuzațiile mamei lui Răzvan Popa: „S-a masturbat în fața lui!”

„Știam de câteva întâlniri pe care Răzvan le-a avut în particular cu acest antrenor. Știu de prima întâlnire, pentru că l-a sunat chiar domnul Rotaru pe Răzvan și i-a spus că vrea să îl cunoască antrenorul. Vorbitor de italiană, jucase 3-4 ani în Italia, ni s-a părut chiar de bine.

Mi-a povestit de prima și de a doua, mi-a povestit niște chestii. Știam la un moment dat că le stopase, începa să refuze întâlnirile. Eu aflasem asta și din alte surse, una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu niște prieteni de-ai lui.

Eu m-am gândit că e criticat fotbalistic. Credeam că îl critică după un anumit meci sau ceva. La primele întâlniri știu că mi-a spus prima oară că (n.r. Devis Mangia) a observat că e introvertit și că și el e la fel și că seamănă și că îl înțelege, asta îi spunea.

Am vorbit cu domnul Rotaru, i-am spus că vreau să vin la Craiova să vorbim despre niște probleme care nu au legătură cu fotbalul. Am ajuns la apartament (n.r. la Răzvan). A început să îmi povestească tot: 'Știi întâlnirile alea despre care mă întrebai tu? Hai să îți spun eu de ce nu mă mai duceam». Mi-a spus că a avut un șoc la o întâlnire, în momentul în care acest antrenor a început cu avansuri, cu propuneri indecente, toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui.

(n.r. Mangia i-a propus să vadă împreună un film pentru adulți) Asta era propunerea indecentă, da, ceva de genul. Întâlnirile erau în biroul antrenorului, au fost la masa în hotelul în care se caza echipa și după, sub pretextul vizionărilor unor meciuri a fost și în cameră, au fost niște pretexte fotbalistice, normal.

Am fost șocată, l-am sunat pe soț să vină. A ajuns la Craiova cu un calm impus. A urmat o noapte albă. I-a spus lui Răzvan: 'Din momentul ăsta, ne ocupăm noi, stai liniștitț. A devenit foarte furios soțul, am dus o luptă titanică să îl liniștesc. Spre dimineață, am hotărât că cea mai înțeleaptă decizie e să comunicăm conducerii, oricum aveam programată întâlnirea cu Rotaru.

Ajungem la Rotaru, eram cu adrenalina la maximum. Nu știa despre ce vorbim. Nu înțelegea. Ne-am apucat să îi explicăm tot ce am aflat cu o noapte în urmă. I-am spus fără perdea. Era circumspect. A avut o reacție… M-a deranjat enorm, m-a jignit: 'Trebuia să spuneți când a jucat, acum că spuneți când nu mai joacă se interpretează că spunem asta pentru că nu mai joacă'. M-am simțit profund jignită. Cum pot să inventez așa ceva? 'Trebuia să spuneți atunci, îl mufam și rezolvam situația'. Nici eu nu știam ce înseamnă expresia, mi-a explicat soțul, cablat, pus fire pe el, la asta se referea (n.r. ca să îl înregistreze pe Mangia)”, a declarat mama lui Răzvan Popa pentru gsp. 

Modifică setările cookies