Mama fostului jucător de la Universitatea Craiova aruncă bomba despre Devis Mangia: „S-a masturbat în fața lui!” Reacția lui Mihai Rotaru 

Devis Mangia Mihai Rotaru Razvan Popa Universitatea Craiova Fotbal intern Devis Mangia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 10:34
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 10:41

Situația lui Devis Mangia se înrăutățește cu zi ce trece. 

Devis Mangia (48 ani) a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, după ce un juctăor, sub protecția anonimatului, a reclamat că a fost hărțuit sexual.

„Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației”, este comunicatul oficail emis de Federația Malteză de Fotbal. 

Mama lui Răzvan Popa, detalii uluitoare despre modul în care Devis Mangia i-a hărțuit fiul

Înaintea de a pregăti naționala Maltei, Devis Mangia a fost antrenorul Universității Craiova. Iar mama lui Răzvan Popa (25 ani) a mărturisit că fiul său a beneficiat de același tratament din partea italianului. Femeia precizează că fundașul central a avut întâlniri particulare cu Devis Mangia, în care tehnicianul l-a hărțuit sexual. Totodată, mama lui Răzvan Popa susține că Mihai Rotaru nu a dorit să-i asculte versiunea și a considerat că aceste acuzații vor fi lansate doar pentru că jucător a pierdut locul de titular la Universitatea Craiova. 

„Știam de câteva întâlniri pe care Răzvan le-a avut în particular cu acest antrenor. Știu de prima întâlnire, pentru că l-a sunat chiar domnul Rotaru pe Răzvan și i-a spus că vrea să îl cunoască antrenorul. Vorbitor de italiană, jucase 3-4 ani în Italia, ni s-a părut chiar de bine.

Mi-a povestit de prima și de a doua, mi-a povestit niște chestii. Știam la un moment dat că le stopase, începa să refuze întâlnirile. Eu aflasem asta și din alte surse, una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu niște prieteni de-ai lui.

Eu m-am gândit că e criticat fotbalistic. Credeam că îl critică după un anumit meci sau ceva. La primele întâlniri știu că mi-a spus prima oară că (n.r. Devis Mangia) a observat că e introvertit și că și el e la fel și că seamănă și că îl înțelege, asta îi spunea.

Am vorbit cu domnul Rotaru, i-am spus că vreau să vin la Craiova să vorbim despre niște probleme care nu au legătură cu fotbalul. Am ajuns la apartament (n.r. la Răzvan). A început să îmi povestească tot: 'Știi întâlnirile alea despre care mă întrebai tu? Hai să îți spun eu de ce nu mă mai duceam». Mi-a spus că a avut un șoc la o întâlnire, în momentul în care acest antrenor a început cu avansuri, cu propuneri indecente, toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui.

(n.r. Mangia i-a propus să vadă împreună un film pentru adulți) Asta era propunerea indecentă, da, ceva de genul. Întâlnirile erau în biroul antrenorului, au fost la masa în hotelul în care se caza echipa și după, sub pretextul vizionărilor unor meciuri a fost și în cameră, au fost niște pretexte fotbalistice, normal.

Am fost șocată, l-am sunat pe soț să vină. A ajuns la Craiova cu un calm impus. A urmat o noapte albă. I-a spus lui Răzvan: 'Din momentul ăsta, ne ocupăm noi, stai liniștitț. A devenit foarte furios soțul, am dus o luptă titanică să îl liniștesc. Spre dimineață, am hotărât că cea mai înțeleaptă decizie e să comunicăm conducerii, oricum aveam programată întâlnirea cu Rotaru.

Ajungem la Rotaru, eram cu adrenalina la maximum. Nu știa despre ce vorbim. Nu înțelegea. Ne-am apucat să îi explicăm tot ce am aflat cu o noapte în urmă. I-am spus fără perdea. Era circumspect. A avut o reacție… M-a deranjat enorm, m-a jignit: 'Trebuia să spuneți când a jucat, acum că spuneți când nu mai joacă se interpretează că spunem asta pentru că nu mai joacă'. M-am simțit profund jignită. Cum pot să inventez așa ceva? 'Trebuia să spuneți atunci, îl mufam și rezolvam situația'. Nici eu nu știam ce înseamnă expresia, mi-a explicat soțul, cablat, pus fire pe el, la asta se referea (n.r. ca să îl înregistreze pe Mangia)”, a declarat mama lui Răzvan Popa pentru gsp

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!