Cristiano Ronaldo Manchester United transfermarkt Fotbal extern

Ronaldo, furios pe cei de la Transfermarkt din cauza cotei sale! Le-a dat mesaj, iar apoi i-a blocat: „Nu îl putem eticheta!”

Cristiano Ronaldo (36 ani) este deja cunoscut pentru ambiția uriașă de care dă dovadă, dar și pentru perfecționismul său. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 08:36
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 08:44

Superstarul portughez rămâne unul dintre fotbaliștii de top ai planetei și dovedește cu fiecare moment zicala „vârsta este doar un număr”. La aproape 37 de ani, jucătorul lui Manchester United continuă să aibă un nivel ridicat, însă ego-ul său este pe măsură, iar asta a demonstrat-o în repetate rânduri. 

Ultimul său moment în care ego-ul puternic și-a arătat fața a fost după ce a trimis mesaje de plângere, iar apoi i-a blocat pe cei de la Transfermarkt. Platforma este specializată în cotarea jucătorilor, în funcție de cifrele și statisticile lor, bazându-se și pe datele acestora, precum și vârsta. 

Cristiano Ronaldo, car de nervi la adresa Transfermarkt

Totul s-a petrecut după ce pe contul de Instagram al celor de la Transfermarkt a fost publicat, în martie 2020, un 'prim 11' ideal al fotbaliștilor reprezentați de Jorge Mendes. Furia lui Ronaldo s-a dezlănțuit în momentul în care a descoperit că este cotat la 75 de milioane de euro. 

În topul respectiv, superstarul portughez era al doilea cel mai bine cotat jucător al lui Jorge Mendes, după colegul său de la națională, Bernardo Silva, cotat la 100 de milioane de euro. Ronaldo a fost complet nemulțumit, iar din acest motiv le-a scris celor de la Transfermarkt pentru a cere explicații, după cum a dezvăluit unul dintre reprezentanți. 

„Vârsta este unul dintre cei mai importanți factori. Cristiano Ronaldo este în vârstă, la fel cum este și Lionel Messi, iar cota li se reduce în funcție de asta. Chiar dacă sunt la fel de buni cum erau în urmă cu trei ani, sunt și cu trei ani mai în vârstă”, a declarat coordonatorul Transfermarkt pentru cotele jucătorilor, Christian Schwartz, pentru The Athletic

De cealaltă parte, managerul din UK al Transfermarkt, Daniel Busch, a fost cel care a dezvăluit momentul în care Cristiano Ronaldo le-a scris reprezentanților platformei. 

„Am pus o listă pe Instagram cu 10 jucători, de 33 de ani și mai în vârstă, iar Ronaldo era în continuare pe primul loc ca valoare, dar a spus că trebuie să fie cotat la mai mult. 

A trimis un mesaj către cei care se ocupă de rețelele de socializare. I-au răspuns, explicându-i de ce are cota atât și i-au spus: 'Din persoanele din grupa ta de vârstă ești de departe cel mai bun'. Era o diferență de 35-60 de milioane de euro între el și următorul de pe listă. Apoi a trimis niște emoji-uri care zâmbesc și ne-a blocat contul”, a povestit Busch pentru sursa citată. 

Cota lui Cristiano Ronaldo a fost în coborâre în ultimul timp, iar în prezent este valorat la 35 de milioane de euro conform Transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în perioada în care juca pentru Real Madrid și a fost de 120 de milioane de euro. 

De cealaltă parte, eternul lui rival, Lionel Messi (34 ani), este cotat în prezent la 60 de milioane de euro, iar cea mai mare cotă atinsă de el a fost de 180 de milioane de euro, în 2018. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!