VIDEO Ronaldo a luminat Burj Khalifa cu chipul Georginei, chiar de ziua ei! Spectacol pe cea mai înaltă clădire din lume

Cristiano Ronaldo Burj Khalifa Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 21:08
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 21:20

Georgina Rodriguez a împlinit 28 de ani pe 27 ianuarie, iar Cristiano Ronaldo s-a asigurat că sărbătorește pe măsură!

Cu ocazia zilei de naștere a modelului spaniol cu origini argentiniene, Netflix a lansat o serie documentar care prezintă viața iubitei lui Cristiano Ronaldo, de la o vânzătoare într-un magazin de lux, la o viață în puf. Născută la Buenos Aires, din mamă spaniolă și tată argentinian, Georgina își spune povestea și modul în care l-a întâlnit pe superstarul portughez, care i-a schimbat total viața. 

Burj Khalifa, luminat special pentru Georgina

Aflată în Dubai, cu ocazia zilei sale de naștere, pe care a petrecut-o alături de copii, Georgina a avut parte de o surpriză inedită din partea lui Cristiano Ronaldo. Modelul, însărcinat cu gemeni, fată și băiat, și-a văzut chipul pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. 

Fotbalistul portughez a apărut deja pe celebra clădire de fiecare dată când a câștigat la Globe Soccer Awards, iar acum a vrut ca iubita sa să fie în prim-plan. Astfel, Ronaldo a aranjat ca mama copiilor săi să strălucească pe Burj Khalifa, acolo unde a rulat și trailer-ul documentarului său: „Soy Georgina!”, iar la final a apărut mesajul: „La mulți ani, Geo!” 

Superstarul lui United a postat clipul cu momentul pe contul său de Facebook, alături de urarea: „Felicitări, iubirea mea!” 

„M-am dus la magazin cu autobuzul și m-am întors într-un Bugatti!” 

"M-am dus la magazin cu autobuzul și m-am întors într-un Bugatti. Am trecut de la a vinde haine și accesorii de la lux la a le purta pe covorul roșu. Am milioane de urmăritori pe Instagram și sunt iubita celui mai urmărit bărbat din lume", a mărturisit aceasta în cadrul documentarului. 

"Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici", a povestit tânăra de 28 de ani.

Georgina Rodriguez, atacată dur de rude 

Unchiul Georginei Rodriguez, Jesus Hernandez, a trecut la atac la adresa nepoatei sale, făcând dezvăluiri din trecutul ei, inclusiv despre familia ei. 

Mama modelului, Ana Maria Hernandez, este spaniolă iar tatăl, Jorge, un argentinian care a fost arestat cu o zi înainte de aniversarea de cinci ani a Georginei, după ce a încercat să scoată cocaină în valoare de peste 100 000 de lire din Spania. 

Jorge, tatăl Georginei, a murit în urmă cu trei ani, la 70 de ani, în urma unui atac vascular cerebral. Tânăra nu le-a spus niciodată rudelor sale unde a fost îngropat tatăl său, iar pentru asta, a fost dur criticată.

„Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi, pentru că nu trăim în luxul în care trăiește ea. Nu i-am cerut nimic niciodată. Am sunat-o o dată sau de două ori de când am aflat că se întâlnește cu Ronaldo.

Eu am fost cel care le-am ajutat pe Georgina și sora ei, le-am cumpărat haine, le-am plătit curentul și apa. Am făcut totul. Georgina a locuit cu mine în timpul adolescenței sale, până când cumnatul meu a fost trimis înapoi în Argentina. 

Nu ne-a spus nimeni că Jorge a murit. Nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: 'Ai cea mai rea femeie alături de tine, dacă vrei detalii, caută-mă, îți voi spune'”, a spus Jesus Hernandez, citat de The Sun

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!