Liga 1

Poenaru a lămurit situația lui Ronaldo Deaconu! Fotbalistul o va părăsi pe Mediaș și va semna cu alt club din Liga 1

Gaz Metan Mediaș a reușit o surpriză de proporții, duminică seara, în etapa 22 din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 19:40
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 19:46

Trupa pregătită de Ilie Poenaru, care traversează serioase probleme financiare, cu fotbaliștii neplătiți de luni de zile, a trecut, în deplasare, cu scorul de 1-0, de UTA Arad.

Medieșenii nu se pot bucura din plin de această victorie, deoarece unul dintre cei mai valoroși jucători de la echipă a anunțat că nu vrea să mai continue alături de Gaz Metan Mediaș.

Deaconu pleacă de la Mediaș

Ronaldo Deaconu a devenit liber de contract după ce nu și-a mai primit salariul de câteva luni de zile și va semna cu Farul Constanța, anunță Ilie Poenaru, antrenorul Gazului. Acesta a fost și motivul pentru care mijlocașul nu a fost inclus în lot pentru meciul de astăzi.

„Este un jucător important în angrenajul echipei. A fost! Şi-a exprimat dorinţa de a continua în altă parte. Eu îl înţeleg. El n-a mai rezistat, a vrut să meargă în altă parte. Am încercat să-l conving, dar nu putem să fim supăraţi pe el.

Am înţeles că merge la cei de la Viitorul (Farul Constanţa)”, a spus Poenaru, la finalul meciului UTA - Mediaș, scor 0-1.

Mediaș, trei victorii în ultimele cinci deplasări

Gaz Metan a obţinut trei victorii în ultimele cinci deplasări. UTA a ajuns la nouă etape consecutive fără victorie - patru victorie şi cinci eşecuri.

Pentru Gaz Metan Mediaș urmează duelul din deplasare, cu FC Voluntari, care se va disputa sâmbătă, 29 ianuarie 2022.

Modifică setările cookies