GALERIE FOTO "Mi-a luat jumătate de oră să mă întorc în sufragerie". Georgina Rodriguez, dezvăluiri inedite despre viața alături de Ronaldo

Cristiano Ronaldo cristiano ronaldo georgina rodriguez Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 13:11
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 13:28

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt într-o relație din 2016. 

Cei doi au împreună o fetiță, iar acum superba Georgina este însărcinată cu gemeni, fată și băiat. Tânăra se ocupă și de creșterea celorlalți copii ai fotbalistului, iar în curând urmează să lanseze documentarul care expune viața sa. 

Georgina nu a fost întotdeauna înconjurată de lux, așa cum este acum. Mai mult, ea și superstarul portughez s-au cunoscut într-un magazin select, în care tânăra cu origini argentiniene era vânzătoare. Modelul duce în prezent o 'viață de vis', de la avioane private, până la cele mai scumpe haine și accesorii. 

S-a obișnuit greu cu noul statut

În cadrul documentarului care urmează să fie lansat pe Netflix, partenera lui Cristiano Ronaldo a mărturisit că i-a fost greu să facă trecerea la noul stil de viață. 

"M-am dus la magazin cu autobuzul și m-am întors într-un Bugatti. Am trecut de la a vinde haine și accesorii de la lux la a le purta pe covorul roșu. Am milioane de urmăritori pe Instagram și sunt iubita celui mai urmărit bărbat din lume", a mărturisit aceasta. 

"Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici", a povestit tânăra de 27 de ani.

Trecutul Georginei, scos la suprafață de rudele ei!

Unchiul Georginei Rodriguez, Jesus Hernandez, a trecut la atac la adresa nepoatei sale, făcând dezvăluiri din trecutul ei, inclusiv despre familia ei. 

Mama modelului, Ana Maria Hernandez, este spaniolă iar tatăl, Jorge, un argentinian care a fost arestat cu o zi înainte de aniversarea de cinci ani a Georginei, după ce a încercat să scoată cocaină în valoare de peste 100 000 de lire din Spania. 

Jorge, tatăl Georginei, a murit în urmă cu trei ani, la 70 de ani, în urma unui atac vascular cerebral. Tânăra nu le-a spus niciodată rudelor sale unde a fost îngropat tatăl său, iar pentru asta, a fost dur criticată.

Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi, pentru că nu trăim în luxul în care trăiește ea. Nu i-am cerut nimic niciodată. Am sunat-o o dată sau de două ori de când am aflat că se întâlnește cu Ronaldo.

Eu am fost cel care le-am ajutat pe Georgina și sora ei, le-am cumpărat haine, le-am plătit curentul și apa. Am făcut totul. Georgina a locuit cu mine în timpul adolescenței sale, până când cumnatul meu a fost trimis înapoi în Argentina. 

Nu ne-a spus nimeni că Jorge a murit. Nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: 'Ai cea mai rea femeie alături de tine, dacă vrei detalii, caută-mă, îți voi spune'”, a spus Jesus Hernandez, citat de The Sun. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!