Razvan Lucescu Al Hilal Fotbal extern

Razvan Lucescu, mesaj DUR pentru contestatarii sai: "Oricine face asta este o persoana ignoranta!" De ce considera nivelul din Arabia Saudita peste cel din Liga 1

Razvan Lucescu a avut un an de senzatie pe banca lui Al Hilal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 09:52
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 10:04

Antrenorul roman a reusit sa castige in acest an atat titlul, cat si Cupa Arabiei Saudite, dupa ce sezonul trecut a cucerit Liga Campionilor Asiei.

Cu toate acestea, au existat destule voci in Romania care l-au criticat pe tehnicianul de 51 de ani pentru faptul ca a ales sa mearga de la PAOK Salonic intr-un campionat considerat inferior, ca cel al Arabiei Saudite.

Razvan Lucescu le-a dat un raspuns contestatarilor sai, pe care i-a numit ingnoranti, si de asemenea a semnalat ca prima liga din Arabia Saudita este la un nivel mai ridicat decat Liga 1 din Romania.

"Sunt platit de trei ori mai mult decat primeam la grecii de la PAOK, dar nu am semnat cu Al Hilal pentru bani. 

Este un club mare, am participat anul trecut la Campionatul Mondial al Cluburilor si am aratat cat de puternici suntem si impotriva campioanelor de pe celelalte continente.

Echipele din Arabia Saudita au atras mai multi antrenori de diferite nationalitati si au adus un plus campionatului. Sincer sa fiu, fotbalul de aici este la un nivel mai ridicat decat cel din Romania.

Oricine critica decizia pe care am luat-o, de a antrena in Arabia Saudita, este o persoana ignoranta. Inseamna ca nu stie cat de dificil este campionatul de aici. 

Sunt acceptati cate 7 stranieri in fiecare echipa, sunt adusi pe sume uriase si au o mare calitate. In acelasi timp, jucatorii sauditi sunt la un nivel ridicat atat fizic, cat si tactic", a declarat Razvan Lucescu la conferinta de presa premergatoare meciului cu Al Shabab de joi.

Modifică setările cookies