Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Superliga

"Cele mai mari mitocanii pe care le suport sunt cele legate de sex! Majoritatea barbatilor mi-au facut avansuri!" Ce spune Anamaria Prodan despre DIVORTUL de Reghecampf

Anamaria Prodan sustine ca 'episodul Alexa' nu i-a pus in pericol casnicia cu Reghecampf.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 00:29
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 00:34

N-ar divorta niciodata de fostul antrenor al FCSB. Prodan spune ca 'majoritatea barbatilor importanti din fotbal' i-au facut avansuri.

"In fotbal, cele mai mari mitocanii sunt cele legate de sex. Multi m-au intrebat daca iesim la o cafea, daca putem sa ne vedem dupa o negociere. Putem sa ne vedem la un pahar de vin, sigur. Orice femeie e flatata. Trebuie sa te faca sa te simti bine, dar sa nu se piarda respectul. Daca toata Romania stie ce barbat am, nimeni n-ar treui sa aiba curajul pentru ca e dezastru!", a spus Anamaria Prodan la Kanal D.

"Majoritatea barbatilor celebri mi-au facut avansuri, dar e o chestie fireasca. Sunt o femeie frumoasa si cu creier foarte mult. Sunt si modesta! [rade] Nu-mi place sa fiu modesta, n-am de ce. Modestia e pentru oamenii mai putin pregatiti. Rolul barbatului este acela de a vana. E firesc ca ei sa incerce prin natura lor. Depinde de natura lor. N-am sa dau niciun nume de barbat care mi-a facut avansuri", a continuat Prodan.

Divortul de Reghecampf nu e un subiect care sa fi fost vreodata in actualitate, asigura impresara:

"Nimic nu ma poate face sa divortez de Reghecampf! Niciodata nu voi divorta, nici eu de el, nici el de mine. Nu mai exista barbati ca Reghe... e cel mai bun barbat, cel mai tandru, cel mai cel. Este barbatul care nu ma lasa sa fac nimic, imi aduce mancarea la pat, imi ia cadou zilnic, flori. Imi spune ca ii place sa ma vada zambind. E pe cale de disparitie un barbat ca el".

"Nu mi-as putea ierta niciodata sa fac un compromis ieftin, mic, care sa-mi puna familia intr-o situatie jenanta. Nu mi-as ierta sa fac un lucru mic, dezonorant. Asta nu mi-as ierta in niciun caz", a mai spus Prodan.

Modifică setările cookies