EXCLUSIV | Becali i-a dat INTERZIS unui arbitru de top la meciurile FCSB: "Sa nu-l mai dea ca s-a vazut... Cred ca au vorbit inainte de meciul cu CFR!"

FCSB face cere speciala la CCA!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 00:51
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 00:58

Vrea ca Istavan Kovacs sa nu o mai arbitreze niciodata! Problema lui Becali e ca in Liga 1 a debutat si fratele lui Istvan!

FCSB a pierdut derbyul finalului de an cu CFR.Becali a fost negru de suparare pe arbitrajul lui Kovacs. Stelistii il vor recuza pe Kovacs.

"Pe calea asta, ii rog pe cei de la CCA si Federatia, ii rog frumos, daca vor sa faca, sa nu-l mai dea pe Kovacs la noi niciodata. Atata timp cat suntem cu CFR-ul in lupta, sa nu-l mai dea pe Kovacs. Cand nu o mai fi cu CFR-ul in lupta sau cu altcineva, poate sa-l dea. Cand suntem cu CFR-ul sa nu-l dea. S-a vazut. Si chiar i-as indruma sa nu-l dea nici la CFR deloc. Cred eu ca s-a discutat inainte cu el "Ba, lasa-ne sa jucam tare!" S-a vazut ca i-a lasat. Ca altfel nu aveau ce face ca-i mancam", a spus Becali pentru www.sport.ro.

Kovacs e al doilea cel mai bine cotat arbitru roman, dupa Hategan, in ierarhia UEFA.

FCSB a terminat anul pe primul loc  si se bate cu Craiova si CFR la titlu! Lui Becali ii pare bine ca Dan Petrescu a plecat de la Cluj!

"E mai bine ca a plecat Petrescu dintr-un punct de vedere. Vorbesc de altii, iar fac pacate. De ai anu trebuie sa dau interivuri. Parerea mea e ca e mai bine ca a plecat Petrescu. Dan Petrescu era mai sever si stia mai bine echipa. Edi e posibil sa fie mai talentat, dar nu poate... Chiar daca ar vrea sa fie, nu poate... Ca sa fii sever cu o echipa trebuie sa-ti permiti. Adica, sa poti sa o stapanesti.

Edi e mai bun specialist, dar nu poate stapani echipa. Echipele mari nu le poate stapani. El se chinuie, dar nu poate. Poate peste 3, 5, 7 ani, nu stiu. Dar, la ora asta, el nu poate stapani o echipa ca CFR. Ma refer la severitatea lui. Ca tehnica de joc, chiar e mai bun ca Dan Petrescu", a comentat Becali.

Modifică setările cookies