Dan Petrescu Chelsea Marius Sumudica Fotbal intern

Chelsea, VIS INTERZIS pentru Petrescu?! Sumudica a dat verdictul: "Nu stiu daca va ajunge vreodata acolo!" Ce spune despre Gigi Becali

Marius Sumudica a avut un sfarsit de an de senzatie in Turcia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 09:28
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 09:40

Echipa antrenorului roman Gaziantep Gazisehir a inregistrat nu mai putin de 15 meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile si se afla pe locul 4 in Superliga turca, la doar doua puncte de primul loc.

Antrenorul in varsta de 49 de ani a vorbit despre un alt antrenor roman foarte apreciat, Dan Petrescu. 

Sumudica este de parere ca fostul antrenor al CFR-ului ar putea antrena oricand o echipa importanta din zona Golfului, dar nu exclude nici posibilitatea ca Petrescu sa fie intr-o zi pe banca unei echipe din Anglia.

"E un antrenor charismatic, un antrenor care a avut rezultate acolo si un antrenor care cred ca poate ajunge sa antreneze in Arabia o echipa mare, de ce nu?!

Sunt salarii foarte bune si cred ca Dan Petrescu a demonstrat ca este unul dintre cei mai buni antrenori romani.

El are o anumita legatura cu ceea ce se inseamna fotbalul britanic. Chiar citeam de curand ca ar fi pe lista unei echipe, Sheffield sau nu stiu care. 

Nu poate decat sa ne bucure. Are un trecut frumos ca jucator acolo si lumea isi aduce aminte in general de foste glorii. Dar nu stiu daca va putea sau daca va ajunge vreodata la Chelsea", a spus Sumudica potrivit Antena Sport.

Totodata, fostul antrenor de la Rapid sau Astra a avut cuvinte de lauda si la adresa finantatorului FCSB-ului, Gigi Becali, pentru capacitatea sa de a negocia transferurile.

"Gigi stie sa negocieze. Este unul dintre cei mai buni negociatori si a castigat. A luat cele mai bune preturi! Man e un jucator bun, un jucator in voga, un jucator care e la echipa nationala si e clar ca este un jucator important", a adaugat Marius Sumudica.

Modifică setările cookies