Mircea Lucescu Dinamo Kiev Fotbal extern Mircea Lucescu și-a adus un golgeter pursânge la echipă! Jucătorul a fost prezentat oficial de Dinamo Kiev

Mircea Lucescu și-a adus un golgeter pursânge la echipă! Jucătorul a fost prezentat oficial de Dinamo Kiev 

Antrenorul român se va putea baza pe cel mai bun marcator din sezonul trecut din Ucraina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 09:15
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 10:10

Mircea Lucescu a fost numit pe banca lui Dinamo Kiev sezonul trecut, iar antrenorul român a cucerit toate trofeele puse în joc: campionatul, cupa și Supercupa Ucrainei. Cu toate acestea, românul a cerut întăriri pentru noul sezon, iar conducerea clubului din Kiev i-a îndeplinit dorințele.

După Eric Ramirez (22 ani), pe care l-au adus de la echipa slovacă DAC Dunajska Streda, în schimbul a 1.7 milioane de euro, și Denys Antyukh (23 ani), din campionatul intern, de la Kolos Kovalivka, Dinamo Kiev a dat lovitura și l-a achiziționat gratis pe golgeterul Ucrainei din sezonul trecut. 

  • Mircea Lucescu și-a adus un golgeter pursânge la echipă! Jucătorul a fost prezentat oficial de Dinamo Kiev

Vladyslav Kulach (28 ani) a semnat din postura de jucător liber de contract cu echipa pregătita de Mircea Lucescu, după ce s-a despărțit de Vorskla Poltava. Atacantul a câștigat titlul de cel mai bun marcator în sezonul trecut, cu 15 reușite în 21 de meciuri, iar în următorii doi ani va fi fotbalistul lui Dinamo Kiev. 

 

Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istorie 
 

Mircea Lucescu este al doilea cel mai de succes antrenor din istoria fotbalului. Românul are în palmares 36 de trofee, după cele trei cucerite în sezonul trecut cu Dinamo Kiev. „Il Luce” este depășit în acest clasament doar de Sir Alex Ferguson, care în 42 de ani ca tehnician, a strâns 49 de trofee.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!