Mircea Lucescu EURO 2020 macedonia de nord Ucraina EURO

Banner incredibil pe Arena Nationala! Fanii lui Dinamo Kiev l-au contestat pe Mircea Lucescu chiar in timpul meciului de la Bucuresti!

Ultrasii din Kiev continua sa ii ceara demisia lui Lucescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iunie 2021, 22:02
Data actualizarii: Joi 17 Iunie 2021, 23:13

Arena Nationala a gazduit intalnirea dintre Ucraina si Macedonia de Nord. Elevii lui Shevchenko au castigat cu 2-1 si au acumulat primele 3 puncte din Grupa C, la Euro 2020. Mircea Lucescu a declarat inainte de inceperea turneului final ca va fi prezent la meciurile Ucrainei de la Bucuresti pentru a-si sustine jucatorii de la Dinamo Kiev.

Antrenorul roman a pregatit-o pe Shaktar 12 sezoane, din 2004 pana in 2016, iar in 2020 a surprins cand a semnat cu marea rivala, Dinamo Kiev. Lucescu a fost contestat inca din prima zi de ultrasii echipei din cauza trecutului pe care il avea la clubul lui Ahmetov. Chiar daca le-a adus titlul de campion, Cupa si Supercupa, suporterii au continuat sa ii ceara demisia.

  • Pancarta incredibila pe Arena Nationala! Fanii lui Dinamo Kiev l-au contestat pe Mircea Lucescu chiar in meciul de la Bucuresti!

Surprinzator, acelasi lucru s-a intamplat si pe Nationala Arena. La meciul contra Ucrainei, fanii lui Dinamo Kiev au afisat un banner in care pe chipul lui Lucescu este semnul interzis.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!