Banner incredibil pe Arena Nationala! Fanii lui Dinamo Kiev l-au contestat pe Mircea Lucescu chiar in timpul meciului de la Bucuresti!

Banner incredibil pe Arena Nationala! Fanii lui Dinamo Kiev l-au contestat pe Mircea Lucescu chiar in timpul meciului de la Bucuresti!

Ultrasii din Kiev continua sa ii ceara demisia lui Lucescu.

Arena Nationala a gazduit intalnirea dintre Ucraina si Macedonia de Nord. Elevii lui Shevchenko au castigat cu 2-1 si au acumulat primele 3 puncte din Grupa C, la Euro 2020. Mircea Lucescu a declarat inainte de inceperea turneului final ca va fi prezent la meciurile Ucrainei de la Bucuresti pentru a-si sustine jucatorii de la Dinamo Kiev.

Antrenorul roman a pregatit-o pe Shaktar 12 sezoane, din 2004 pana in 2016, iar in 2020 a surprins cand a semnat cu marea rivala, Dinamo Kiev. Lucescu a fost contestat inca din prima zi de ultrasii echipei din cauza trecutului pe care il avea la clubul lui Ahmetov. Chiar daca le-a adus titlul de campion, Cupa si Supercupa, suporterii au continuat sa ii ceara demisia.

Surprinzator, acelasi lucru s-a intamplat si pe Nationala Arena. La meciul contra Ucrainei, fanii lui Dinamo Kiev au afisat un banner in care pe chipul lui Lucescu este semnul interzis.


 

  • Pancarta incredibila pe Arena Nationala! Fanii lui Dinamo Kiev l-au contestat pe Mircea Lucescu chiar in meciul de la Bucuresti!
VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Lotul de canotaj, care a adus României o medalie de aur şi două de argint la JO, a revenit în ţară
BRAT
Modifică setările cookies