Dinamo Kiev amical atlhetic bilbao Dynamo Kiev Mircea Lucescu Fotbal extern Kiev-ul lui Mircea Lucescu are probleme în amicale! Antrenorul român, apreciat de bascii de la Athletic Bilbao

Kiev-ul lui Mircea Lucescu are probleme în amicale! Antrenorul român, apreciat de bascii de la Athletic Bilbao

Pregătirea de vara este în toi pentru majoritatea echipelor europene.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 20:04
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 20:09

Mircea Lucescu și elevii săi se apropie de finalul stagiului de pregătire, însă formă din amicale a echipei sale ar putea să-l îngrijoreze pe antrenorul român, mai ales în condițiile în care aceștia urmează să înceapă campionatul în doar 10 zile.

Dynamo Kiev a disputat până acum 8 amicale, iar Ucrainienii s-au impus în doar două dintre acestea, cu Sion, 2-0, și cu Evian TG, 3-0, remizand în 4 ocazii și având și două înfrângeri, chiar în ultimele teste înainte de finalul cantonamentului de pregătire.

  • Kiev-ul lui Mircea Lucescu are probleme în amicale! Antrenorul român, apreciat de bascii de la Athletic Bilbao

Mai exact, Dynamo Kiev a fost învinsă de Nice, 2-1, și de Athletic Bilbao, 1-0, însă băieții antrenați de Mircea Lucescu ar putea avea o scuză prin prisma faptului că mulți au ajuns mai târziu la pregătire, fiind convocați de Andriy Shevchenko pentru Euro 2020. Bascii nu au ratat momentul și au imortalizat întâlnirea cu legendarul tehnician român, arătând aprecierea pe care o au pentru performanțele sale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!