Fotbal extern

Mircea Lucescu, aproape de a face un transfer surprinzator la Dinamo Kiev! Ce atacant vrea sa aduca pentru a-l inlocui pe Besedin, accidentat la Euro

Lucescu cauta sa repete performanta din sezonul trecut si sa castige un nou titlu cu Dinamo Kiev.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 06 Iulie 2021, 18:24
Data actualizarii: Marti 06 Iulie 2021, 18:28

Revenirea lui Mircea Lucescu in Ucraina a fost una cu impact imediat, iar Dinamo Kiev, marea rivala a sa pe cand acesta o antrena pe Sahtior, a reusit sa castige titlul cu romanul fiind pion principal in aceast triumf neasteptat de specialistii din tara vecina.

Totusi, provocarea cea mai mare este data de incercarea a repeta performanta din stagiunea trecuta, iar pentru asta Dinamo Kiev cauta sa se intareasca, conducatorii clubului fiind si ei constienti de difucultatea crescuta care va exista pentru baietii antrenati de Mircea Lucescu.

Artem Besedin s-a accidentat l-a Campionatul European, in optimi, contra Suediei, dupa o intrare criminala si inconstienta a lui Danielson, care i-a provocat ucraineanului o ruptura de ligamente, iar recuperarea va dura 6 luni. Inlocuitorul sau se numeste Kristijan Lovric, un fotbalist croat care a reusit sa inscrie de 18 ori in campionatul trecut pentru Gorica.

Lovric a mai jucat in cariera sa pentru NK Ogulin, Lokomotiva Zagreb, Bela Krajina, NK Lucko si Kustosija Zagreb. La Gorica, acesta a marcat de 44 de ori in 96 de meciuri si a oferit 23 de pase decisive pentru coechipierii sai.

CITESTE SI

Modifică setările cookies