PAOK și Răzvan Lucescu au dat lovitura! Un atacant cu peste 130 de meciuri jucate pentru Juventus e gata să vină în Grecia

PAOK Razvan Lucescu Fotbal extern PAOK și Răzvan Lucescu au dat lovitura! Un atacant cu peste 130 de meciuri jucate pentru Juventus e gata să vină în Grecia
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 17:49
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 18:27

Răzvan Lucescu își propune să câștige un nou titlu cu PAOK Salonic.

Sebastian Giovinco este gata să revină în Europa și să semneze cu PAOK. Atacantul a mai colaborat cu Răzvan Lucescu și între 2019 și 2021, la Al Hilal, iar acum este dispus să se reîntâlnească cu fostul său tehnician.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio anunță că negocierile dintre cele două parți sunt foarte avansate. Giovinco ar urma să rămână liber de contract la sfârșitul acestui an. Acesta nu a mai evoluat în Europa din 2015.

  • PAOK și Răzvan Lucescu au dat lovitura! Un atacant cu peste 130 de meciuri jucate pentru Juventus e gata să vină în Grecia

Crescut de academia lui Juventus, Giovinco a adunat 132 de goluri în 20 de meciuri jucate la Juventus. Are și 23 de selecții pentru echipa națională a Italiei. În Italia a mai jucat pentru Parma și Empoli.

De asemenea, are și două experiențe extra-europene, în SUA, la Toronto, și în Arabia Saudită, la Al Hilal. Când evolua pentru Juventus și-a trecut în palmares trei titluri de campion.

Răzvan Lucescu a revenit la PAOK în această vară, semnând un contract pe trei sezoane. Acesta a mai stat pe banca echipei între 2017 și 2019, interval în care a cucerit un titlu de campion și două cupe ale Greciei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!