Fotbal extern

Legendarul Andriy Shevchenko, cuvinte mari pentru Mircea Lucescu! "Un antrenor de succes care a facut o munca extraordinara"

Selectionerul Ucrainei a avut doar cuvinte de lauda pentru antrenorul lui Dynamo Kiev.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 09 Iunie 2021, 13:42
Data actualizarii: Miercuri 09 Iunie 2021, 13:45

Nationalei Ucrainei a decis sa se cazeze la Bucuresti pe perioada Campionatului European, jucand doua dintre cele 3 meciuri in Romania, iar Andriy Shevchenko, fostul atacant legendar al lui AC Milan si Dynamo Kiev a avut doar lucruri pozitive de spus despre Mircea Lucescu, care a castigat titlul in ultimul sezon cu formatia la care a crescut fostul atacant.

"Mircea Lucescu a lucrat la ambele echipe, si la Dinamo si la Sahtior. Ramane un antrenor de succes care a facut o munca extraordinara. L-am invitat pe Mircea Lucescu la antrenamente. Trebuie sa respectam protocolul si e o lista restransa cu oamenii care ne pot vizita", a recunoscut Andriy Shevchenko.

Portarul titular la Ucrainei, Pyatov, pe care "Il Luce" l-a antrenat timp de multe sezoane la Sahtior, unde a fost coechipier si cu Razvan Rat, a vorbit si el despre posibila reintalnire cu cei doi. "Cu Mister nu m-am vazut inca. Cu Razvan Rat am vorbit despre testul Covid daca il lasa sa ne viziteze. Tin mereu legatura cu el", a declarat si portarul Andryiy Pyatov.

Modifică setările cookies