Lucescu a vrut sa ia Dinamo cu Andone, dar s-a speriat rau cand a aflat ce datorii are clubul! Cat trebuie sa plateasca

Lucescu a vrut sa ia Dinamo cu Andone, dar s-a speriat rau cand a aflat ce datorii are clubul! Cat trebuie sa plateasca

Fostii dinamovisti Lucescu si Andone au incercat sa ia Dinamo de la Cortacero.

Clubul are insa datorii uriase. Ioan Andone spune ca platile din urma ajung la 7 milioane de euro. Si Andone, si Lucescu au renuntat dupa ce au aflat dimensiunea dezastrului de la Dinamo.

"Discut foarte mult si cu Ionut Lupescu situatia de la Dinamo. La un moment dat, am avut intentia sa intru cu bani si sa cumparam de la spanioli. Eu eram unul dintre cei care se baga. Mircea Lucescu era alaturi de mine, deci nu era problema banilor. Ce facem cu datoria de 7 milioane de euro? Sunt la ANAF si la altii aceste datorii. In total, 38 de milioane de lei. Cu astea ce faci? Ne vindem casele, ce facem?

Unele datorii sunt la Negoita, te duci si te mai accepta sa le esalonezi. La Negoita datoria e de unul sau doua milioane, nici nu stiu, cam pe acolo. Nici nu se pun alea cu jucatorii spanioli care s-au dus la FIFA. Mai trebuie sa-l platesti si pe ei. 38 de milioane sunt datoriile lui Lotus International, asta e informatia mea. Nu e problema la 500 000 de euro, e vorba de 7 milioane", a spus Andone la Digisport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile torențiale au afectat toată țara. Un campion național de off-road și-a pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies