Pep Guardiola Chelsea Manchester City Roman Abramovich Fotbal extern

Guardiola, de neatins pentru unul dintre cei mai bogati oameni din fotbal! Cine este miliardarul refuzat de 6 ori de antrenorul lui City

Pep Guardiola s-a calificat in premiera in semifinalele Champions League cu Manchester City.

Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 07:36
Data actualizarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 07:38

Jurnalistii englezi de la The Athletic au profitat de ocazie pentru a dezvalui ca Guardiola este tinta lui Roman Abramovic, patronul lui Chelsea.  

Miliardarul rus il doreste pe tehnician pe Stamford Bridge inca de cand ibericul incepea sa se faca remarcat la Barcelona, alaturi de care a cucerit trofeul Champions League de doua ori. 

"Nu a fost niciodata vreun mare secret in faptul ca Abramovic este fascinat de Gurdiola. Pep a devenit repede unul din cei mai buni antrenori din lume, iar succesele si stilul prin care le obtinea l-au facut special. Era jocul momentului, toata lumea voia sa-l copieze. Era firesc sa fie in atentia noastra”, a declarat o sursa din cadrul clubului, potrivit sursei citate.

Rusul a incercat in perioada 2010 - 2015 sa-l aduca pe Guardiola la Chelsea, insa de fiecare data a fost refuzat. Potrivit jurnalistilor englezi, a fost vorba despre cel putin 6 oferte. In cele din urma, antrenorul a ajuns la City.

Acum, pentru un loc in finala celei mai importante competitii intercluburi de pe continent, echipa lui Guardiola o va infrunta pe PSG.

Modifică setările cookies