Cosmin Olaroiu a fost dorit de o forta din Arabia Saudita dupa despartirea de Jiangsu! Motivul pentru care antrenorul roman a refuzat

Cosmin Olaroiu Al Hilal al nassr Jiangsu Sunning Fotbal extern Cosmin Olaroiu a fost dorit de o forta din Arabia Saudita dupa despartirea de Jiangsu! Motivul pentru care antrenorul roman a refuzat
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Aprilie 2021, 21:02
Data actualizarii: Miercuri 07 Aprilie 2021, 21:05

Cosmin Olaroiu este liber de contract de la inceputul lunii februarie.

Antrenorul de 51 de ani a plecat de Jiangsu Sunning din cauza problemelor financiare, iar decizia sa s-a dovedit a fi una inspirata, intrucat la scurt timp echipa chineza s-a desfiintat din cauza datoriilor.

De atunci, au existat mai multe zvonuri referitoare la o revenire a lui Olaroiu in Arabia Saudita, acolo unde a facut performante extraordinare cu Al Hilal.

Conform arabilor de la slaati.com, Olaroiu a fost dorit de Al Nassr, insa romanul a refuzat prin prisma rivalitatii foarte mari care exista intre Al Nassr si fosta sa echipa Al Hilal.

Oficialii lui Al Nassr nu sunt multumiti de rezultatele obtinute de antrenorul Alex Horvath. Echipa se afla pe locul 5 in campionat si a fost eliminata si din semifinalele Cupei Regelui. 

Sauditii l-au vazut pe Olaroiu drept inlocuitorul perfect al antrenorului croat, insa fostul antrenor de la FC National, Poli AEK si FCSB nu a dorit sa tradeze echipa la care s-a consacrat in zona Golfului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!