Fotbal extern

Cel mai cunoscut om al internetului i-a cucerit pe Mbappe și Pogba! Italianul Khaby Lame a primit tricourile starurilor Franței

Fazele finale ale Nations League s-au desfășurat în Italia. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 16:36
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 22:53

Khabane 'Khaby' Lame (21 ani) a devenit unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe internet, după ce clipurile sale au devenit virale pe platforma momentului, Tik Tok. Povestea italianului cu origini senegaleze e demnă de un film. A devenit ultra-cunoscut, imediat după ce a fost concediat, când s-a decis să își înceapă o carieră pe rețelele de socializare. 

Acesta a făcut clipuri satirice, prin care ironiza modalitățile în care anumite sarcini sunt complicate de persoane, demonstrând că există căi mai ușoare și accesibile. 

  • Khaby Lame

115.5 milioane de urmăritori are Lame pe TikTok, acolo unde a mai apărut în clipuri alături de nume importante din fotbal precum Alessandro Del Piero, Paulo Dybala sau Christian Vieri.

Mbappe și Pogba, fascinați de Lame 

Lame a fost prezent în tribunele stadioanelor la semifinalele Nations League, dar și la finală, iar acolo a avut parte de surprize extrem de plăcute. După meciul cu Belgia, încheiat 3-2 pentru Franța, când Mbappe se ducea către vestiare, acesta l-a remarcat pe influencer în tribune și i-a aruncat tricoul său. Întreg momentul a fost surprins pe camerele de filmat.

Mai mult, pe filmare se vede cum este cum este recunoscut și de Pogba, care începe să îi imite gesturile pe care le face în clipurile deja virale. 

TikTok-erul a fost prezent și la finala mică, dintre Italia și Belgia, încheiată 2-1 pentru campioana europeană. Acolo, s-a fotografiat cu portarul lui PSG, Donnarumma. Ulterior, a mers pe San Siro, la finala câștigată de Franța în fața Spaniei, acolo unde a primit un tricou tot din partea unui francez, Paul Pogba. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies