Franta

„E înfricoșător când președintele spune asta! M-am sufocat când am auzit” Reacție sinceră a lui Mbappe

Kylian Mbappe (22 ani) a lăsat clar să se înțeleagă că nu mai vrea să rămână la Paris Saint-Germai

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 21:32
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 21:34

Atacantul francez a oferit un interviu pentru RMC Sport, care urmează să iasă integral în cursul zilei de marți, iar acolo a oferit detalii neașteptate din culisele perioadei de mercato recent încheiate, dezvăluind că și-a dorit să plece de la PSG. Cu câteva săptămâni înainte de încheierea perioadei de transferuri, Real Madrid a încercat să îl transfere și a făcut o ofertă de peste 160 de milioane de euro, care însă a fost refuzată

Mbappe s-a deschis despre dorința sa de a părăsi gruparea din capitala Franței și a mărturisit că planul său a fost ca clubul să poată face un transfer important de pe urma plecării sale și că nu și-a dorit să plece gratis. 

  • Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi

„E înfricoșător când președintele spune asta!”

Campionul mondial a asigurat că i-a informat pe șefii de pe Parc des Princes că vrea să plece la finalul lunii iulie, astfel încât să le ofere timp. Din interviul său, o frază de ale sale a fost cea care a atras cel mai mult atenția, mai ales pentru modul în care Mbappe a ales să se exprime. 

„E înfricoșător când președintele spune: 'Nu va pleca niciodată gratis'. Când am auzit asta, m-am sufocat. Atunci m-am întrebat: 'Atunci, ce se va petrece aici?'. De aceea nu am vrut să reacționez la cald”, a spus Mbappe pentru sursa citată. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies